MasterChef 4: Αποχώρησε παίκτρια πριν φορέσει την ποδιά – Έφυγε με δάκρυα

MasterChef 4: Αποχώρησε παίκτρια πριν φορέσει την ποδιά – Έφυγε με δάκρυα

Ανατρεπτική και με σούπερ έκπληξη η αρχή του νέου επεισοδίου του MasterChef 4.

Συγκεκριμένα στην προβολή της Δευτέρας, στην έναρξη μάλιστα του επεισοδίου και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να αρχίσει η διαγωνιστική διαδικασία, η Σεμίνα Κατσίβα αρνήθηκε να φορέσει την ποδιά της και κλαίγοντας είπε:

«Έχω ένα προσωπικό σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αποχωρήσω. Δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς λόγους σοβαρούς, οι οποίοι έχουν περισσότερη προτεραιότητα από το MasterChef , που ήταν ένα από τα πιο σημαντικά όνειρα μου, θα πρέπει να αποχωρήσω. Το MasterChef θα είναι εδώ και του χρόνου οπότε ίσως και να ξανασυναντηθούμε».

Τότε πήρε τον λόγο ο Σωτήρης Κοντιζάς, αφού η διαγωνιζόμενη ανήκε στην ομάδα του, διευκρινίζοντας παράλληλα κάποια πράγματα:  «Λυπάμαι ιδιαίτερα που το ακούω αυτό μιας και είσαι από την ομάδα μου. Ήθελα πολύ να είσαι στην ομάδα μου. Πρέπει να σου ζητήσω το pin και την ποδιά. Ήμασταν ενήμεροι ότι υπήρχε κάποιο θέμα, αντιμετώπιζε κάποιο θέμα η Σεμίνα και περιμέναμε να δούμε αν κάτι θα αλλάξει και θα μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε οπότε για αυτό και αποχώρησε».