Έξαλλος ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη»

Έξαλλος ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν έκρυψε τον έντονο εκνευρισμό του για την συμπεριφορά παίκτριας της ομάδας του.

Έξαλλος και δικαιολογημένα έγινε ο κριτής του MasterChef 4 με την διαγωνιζόμενη της ομάδας του, Μάρλεν Γρυντάκη, στο επεισόδιο της Τρίτης. Συγκεκριμένα η παίκτρια, αφού έβαλε στο πιάτο της καμένο ψωμί και αντί να παραδεχτεί το λάθος της, προσπάθησε να το «κουκουλώσει» παρουσιάζοντάς το ως τάση!

Μία κίνηση που εξόργισε τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος σχολίασε:

«Το ψωμί είχε καεί. Εσύ το έχεις τοποθετήσει έτσι για να μη φαίνεται. Μάρλεν, μη συνεχίζεις, με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Είχες δει ότι ήταν καμένο και ένα κομμάτι είχες προσπαθήσει να το αφαιρέσεις. Η ειλικρίνεια είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα. Τι μου λες τώρα; Αφού πήγες να μας το πουλήσεις ότι είναι τάση το καμένο.

Άρα είχες δει ότι είναι καμένο και τώρα μου λες ότι δεν το είχες δει, ενώ είχες κόψει ένα κομμάτι από το ψωμί. Δεν θέλω να το προσπεράσω έτσι εύκολα. Πρέπει να το χωνέψεις, να το κατανοήσεις, να ζητήσεις συγγνώμη από τον εαυτό σου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις τα λάθη σου, να μιλάς, να το διορθώνεις, να μην το ξανακάνεις.

Μην προσπαθείς να κουκουλώνεις λάθη. Αφού αυτό έκανες. Με στεναχωρεί πάρα πολύ η στάση σου σε ότι έχει να κάνει με την παραδοχή ενός σφάλματος, να μας μιλάς για τάση, για το ότι δεν το έχεις δει και να βγούμε εμείς τρελοί, με βγάζει έξω από τα ρούχα μου».

Για την ιστορία, η  Μάρλεν Γρυντάκη είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.