Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκαλύπτει το φινάλε του «Εθνική Ελλάδος» που δεν είδαμε ποτέ!

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκαλύπτει το φινάλε του «Εθνική Ελλάδος» που δεν είδαμε ποτέ!

Η σειρά Εθνική Ελλάδος, με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη, ήταν ένα από τα επιτυχημένα σήριαλ του Mega, το οποίο, όμως, τελείωσε αιφνιδιαστικά λόγω των οικονομικών προβλημάτων στο κανάλι, πριν καν δούμε το φινάλε.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος δεν δίστασε να αποκαλύψει το τέλος της σειράς που είχε αγκαλιάσει το κοινό και ανέφερε στο Down Town Κύπρου: «ο Ρίτσαρντ δεν πέθανε, δεν τον πετύχαινε η σφαίρα. Και το φινάλε θα ήταν ότι, αυτές οι γυναίκες, τράβηξαν ένα δρόμο, πήραν ένα ρίσκο, και αποφάσισαν να επενδύσουν στις δικές τους δυνάμεις και στην αγάπη. Και βγήκαν νικήτριες!».

Παράλληλα, ο Γιώργος παραδέχεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει κάτι, ωστόσο, δεν έχει ακόμα καταλήξει αν θα είναι ταινία, σήριαλ, ή θεατρικό, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος δεν θα παίξει, καθώς θεωρεί πως έχει έρθει η στιγμή να περάσει πίσω από τις κάμερες. «Ιδανικά, θα ήθελα να το γράψω και να το σκηνοθετήσω. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να περάσω πίσω από την κάμερα και να δοκιμάσω και αυτό το ρόλο. Και προκειμένου να είμαι εκεί στο 100%, δεν θέλω να είμαι μπροστά από την κάμερα ή πάνω στο σανίδι. Όχι ότι δεν θα ξαναπαίξω, δεν λέω αυτό. Απλά, η επόμενη απόπειρά μου, όπου κι αν τη δείτε, θα ήθελα να συνδυαστεί με τη σκηνοθεσία», λέει χαρακτηριστικά.
Πηγή:peoplegreece.com