«Άγριες Μέλισσες»: Έτσι θα έρθει το «τέλος» του «Κυπραίου» από τη σειρά

«Άγριες Μέλισσες»: Έτσι θα έρθει το «τέλος» του «Κυπραίου» από τη σειρά

Αν και τα γυρίσματα έχουν παγώσει και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξαναρχίσουν, είναι δεδομένο ότι Γιάννης Στάνκογλου δεν θα είναι τη νέα σεζόν στη σειρά.

Ο αινιγματικός «Κυπραίος» είναι ένας από τους βασικούς ρόλους της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου –τον υποδύεται- σε πρόσφατη συνέντευξή του, έχει ενημερώσει ήδη τους υπεύθυνους ότι δεν θα συμμετέχει στο νέο κύκλο.

Από εκείνη τη μέρα φούντωσαν τα σενάρια για το τι ακριβώς θα γίνει με την πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της σειράς και πως θα επιλέξουν οι συντελεστές να τον «τελειώσουν».

Όπως γράφει στο περιοδικό TV O’ CLOCK η Σοφία Τσίρκα, στα επεισόδια που θα δούμε στις «Άγριες Μέλισσες», ο Νέστορας θα ανακαλύψει το σκοτεινό παρελθόν του Κυπραίου. Ο απόστρατος αξιωματικός στο Διαφάνι λαμβάνει έναν φάκελο στον οποίο βρίσκει ένα σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής. Έπειτα από έρευνες του ήρωα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» βρίσκεται ένα βήμα από την πικρή αλήθεια, για τον άνθρωπο που έβαλε στο σπίτι του και στην πραγματικότητα είναι ο δολοφόνος του γιου του.

Ο Νέστορας θα ζητήσει εκδίκηση στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Θα καταφέρει, όμως, ο Θωμάς να ξεγλιστρήσει και από αυτό ή θα αναγκαστεί να πληρώσει για τις αμαρτίες του; Μήπως στο τέλος, στις «Άγριες Μέλισσες», ο Κυπραίος θα πληρώσει με την ίδια του τη ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία του;