Νέα ανατροπή στις «Άγριες Μέλισσες»: Ένας νέος άντρας στη ζωή της Δρόσως…

Νέα ανατροπή στις «Άγριες Μέλισσες»: Ένας νέος άντρας στη ζωή της Δρόσως…

Διαφορετικό από αυτό που είχαν προγραμματίσει θα είναι το φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες» την φετινή σεζόν.

Ο κορωνοϊός, που εισέβαλε ξαφνικά στην ζωή μας και τα ανέτρεψε όλα, συμπαρασύρει στο «διάβα» του και τον προγραμματισμό των καναλιών και των σειρών που παρουσιάζουν.  Αλλαγή πλάνων και για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» με τους ιθύνοντες να ετοιμάζουν διαφορετικό φινάλε από αυτό που είχαν αρχικά προγραμματίσει, αφού λόγω της διακοπής των γυρισμάτων, πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος σε λιγότερα επεισόδια.

Στην εκπομπή «Πρωινό» ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης και με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη στο «Glow», αποκάλυψε ότι στην ζωή της Δρόσως θα μπει ένας νέος άνδρας και θα ανατρέψει τα πάντα:

«Φέτος θα έχουμε διαφορετικό φινάλε από το προγραμματισμένο. Υπάρχει ένας υφασματέμπορος, εμφανίσιμος και με χρήματα που λέγεται Ιορδάνης. Αυτός είναι το προξενιό που κάνει η Ρίζω στη Δρόσω. Άρα η Δρόσω ίσως χαλάσει το σχέδιο της Μυρσίνης και της Ασημίνας. Αν δεχθεί η Δρόσω αυτό το προξενιό τότε θα έχουμε μεγάλες ανατροπές».

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι η αποχώρηση του Γιάννη Στάνκογλου από το σίριαλ θα γίνει τα Χριστούγεννα, αφού ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει για έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, που λόγω της διακοπής θα τον συμπληρώσει σε κάποια επεισόδια της νέας σεζόν.