Survivor: Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη παραιτήθηκε από τη δουλειά της και πάει στο Άγιο Δομίνικο για να είναι μαζί του!

Survivor: Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη παραιτήθηκε από τη δουλειά της και πάει στο Άγιο Δομίνικο για να είναι μαζί του!

O παρουσιαστής του Survivor ,Σάκης Τανιμανίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town και την Νάνσυ Φαφούτη μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στην κοπέλα του,Χριστίνα Μπόμπα, ενώ αποκάλυψε την απόφασή της να παραιτηθεί από τη δουλειά της προκειμένου να βρεθεί και αυτή στον Άγιο Δομίνικο.

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στο Survivor λίγους μήνες μετά τη συγκατοίκηση με την κοπέλα σου και ενώ αποφάσισες να της κάνεις πρόταση γάμου; Θα είσαι τεσσερισήμισι μήνες μακριά.

Στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς, κυρίως γιατί δεν είναι δική μου δημιουργία και παραγωγή. Μου αρέσει πολύ το να δουλεύω σε κάτι που έχει «γεννήσει» το δικό μου μυαλό, με εξιτάρει περισσότερο. Αλλά τους ξεπέρασα γρήγορα όταν συζητήσαμε για το πρότζεκτ και είδα πόσο δημιουργικός μπορώ να γίνω μέσα σε αυτό. Επίσης, οι πέντε μήνες στην Καραϊβική έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αφού είμαι αθεράπευτος ταξιδιώτης! Τώρα το ότι αυτό ήρθε αμέσως μετά τη συγκατοίκησή μου με τη Χριστίνα στην Αθήνα είναι κάτι που χρειάστηκε σκέψη, αλλά όταν είμαι σίγουρος για κάτι, τότε απλά προχωράω.

Τo συζητήσατε με τη Χριστίνα; Ποια ήταν η δική της θέση; Φαντάζομαι ότι για εσένα, που έτσι κι αλλιώς ήσουν συνηθισμένος να λείπεις για μήνες από τη βάση σου λόγω του World Party, ήταν πιο εύκολο.

Τι να συζητήσουμε;! Όταν μιλάνε οι άντρες… (γέλια) Αστειεύομαι, εννοείται ότι το συζητήσαμε και αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες αρετές της Χριστίνας. Παρότι στενοχωρήθηκε που θα φύγω, μου είπε η ίδια να το κάνω γιατί κατάλαβε πόσο το ήθελα. Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να δίνεις χώρο στον άλλο να κάνει αυτό που αγαπάει.

Παρ’ όλα αυτά, γράφτηκε πως η Χριστίνα θα έρθει σύντομα να σε επισκεφτεί στη Δομινικανή Δημοκρατία. Υπάρχει όντως τέτοια σκέψη;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια… σκέψη. Τις σκέψεις τις έχουμε αφήσει πίσω μας εδώ και λίγο καιρό, και έχουμε περάσει στις αποφάσεις! Η Χριστίνα θα έρθει να μείνει εδώ, στον Άγιο Δομίνικο, μαζί μου, αφού αποφασίσαμε πως είναι μια εμπειρία που θέλουμε να τη ζήσουμε μαζί. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι που θα την έχω δίπλα μου αυτό το διάστημα.

Μέχρι το τέλος του Survivor; Μεγάλη θυσία από την πλευρά της, θα έλεγα εγώ!
Αχ, εσείς οι γυναίκες πάντα αλληλοϋποστηρίζεστε! Πράγματι, αλλά μη φανταστείς ότι έρχεται μόνο για μένα. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και λίγο καιρό ήθελε να σταματήσει από την εταιρεία όπου δουλεύει για να αναπτύξει τις δικές τις ιδέες, τόσο στον επιχειρηματικό όσο και το φιλανθρωπικό τομέα. Δεν μπορώ βέβαια να πω περισσότερα, γιατί είναι τα δικά της σχέδια.