Γιώργος Ασημινάκης: Αποκάλυψε γιατί παραιτήθηκε από την εκπομπή της Μενεγάκη μετά από 17 χρόνια

Γιώργος Ασημινάκης: Αποκάλυψε γιατί παραιτήθηκε από την εκπομπή της Μενεγάκη μετά από 17 χρόνια

«Δεν είχα την υπομονή να το αντέξω άλλη μια φορά. Όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω» σχολίασε.

Σαν βόμβα έσκασε την προηγούμενη εβδομάδα η είδηση ότι ο επί 17χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη στα πλατό και συγκεκριμένα ως floor manager, Γιώργος Ασημινάκης, παραιτήθηκε εν μέσω της σεζόν.

Την Τετάρτη ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης εξασφάλισε για την εκπομπή «Πρωινό» τις πρώτες του δηλώσεις, όπου εξήγησε τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

«Δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόσο μεγάλος ντόρος. Ο μόνος λόγος που έγινε ντόρος είναι γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι μία. Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω. Ήταν η κακιά στιγμή. Επειδή υπήρξαν όμως πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή και εγώ σαν άνθρωπος, προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους. Και αυτό δεν είχα την υπομονή να το αντέξω άλλη μια φορά.

Όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω. Τώρα είμαι στο “Just the 2 of Us”. Θα είμαι στο “Your Face Sounds Familiar” όταν ξεκινήσει κι αυτό. Και από του χρόνου πρώτα ο Θεός… Με την Ελένη έχουμε ζήσει τις καλύτερες στιγμές. Ελένη μου σε αγαπώ. Η Ελένη είναι η μοναδική μου αγάπη. Η μοναδική αγάπη δεν ξεχνιέται».