Αποκαλυπτική και ξεκάθαρη η Κατερίνα Λένη: «Συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ»

Αποκαλυπτική και ξεκάθαρη η Κατερίνα Λένη: «Συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ»

Ένα από τα πρόσωπα που δίχασε το MasterChef 4 αποχώρησε και μίλησε για πολλά.

Η Κατερίνα Λένη, αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από τον διαγωνισμό και, όπως συνηθίζεται, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη μέσω skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Η διαγωνιζόμενη δεν δίστασε να απαντήσει σε καμία ερώτηση ενώ ξεκαθάρισε τα πράγματα για τη σχέση της με τον Γιώργο και αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό που την έκανε να ντραπεί. Μάλιστα, επειδή ο χρόνος δεν ήταν αρκετός η Κατερίνα Λένη θα βρεθεί και στην εκπομπή της  Πέμπτης για αν μιλήσει για όλα όσα δεν πρόλαβε…

«Το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Η προηγούμενη μέρα ήταν φορτισμένη από πολλές απόψεις κι εμένα με επηρέασε. Συνέβη κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορούμε να το πούμε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη μέρα, όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box, η μέρα έληξε πολύ άσχημα, συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα.

Το βράδυ αυτό που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωϊκά σαλάμια, ήμουν μπροστά. Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί ζωικά και τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Το έφαγε μπροστά μου.

Δεν υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο πέρα από αυτό που βλέπατε εσείς. Δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό, συναισθηματικό. Τίποτα, τίποτα, τίποτα. Είχε βγει ότι τον Γιώργο τον μισώ. Δεν τον μισώ. Όχι! Απλώς δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Εσείς βλέπετε δυο ώρες συγκεκριμένα αποσπάσματα, από τις 24 ώρες που ζούσαμε μέσα σε ένα σπίτι.

Με τον Γιώργο ήρθα πολλές φορές σε αντιπαράθεση μαζί του για πολλούς και διάφορους λόγους. Ήρθα σε προσωπική σύγκρουση κάποια στιγμή με τον Γιώργο. Τις ημέρες αυτές είχαμε ρεπό και ήμασταν στο σπίτι. Και μου υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού. Μου είπε “αν δε σου αρέσει εδώ μέσα να σηκωθείς και να φύγεις”. Εκεί του απάντησα εγώ. Του είπα “δεν θα μου υποδείξεις εσύ που είναι η πόρτα και ο πρώτος που θα φύγει θα είσαι εσύ”. Και έτσι και έγινε. Εγώ στο σπίτι ήμουν γενικά πιο απομονωμένη»” και έτσι έγινε.

Οι άνθρωποι είναι σαν την μετοχές. Ορισμένοι σε βάθος χρόνου είναι σταθερές αξίες και κάποιοι πεταμένα λεφτά. Όταν έσωσα τον Διονύση ήταν πολύ αρχή, πολύ σωστά έπραξα, δεν έχω μετανιώσει. Απλά επειδή έμεινα καιρό, έγιναν πολλά…».