«Καφέ της Χαράς»: Ο λόγος που έμεινε εκτός σίριαλ η «Μπουλίτσα» – Αιχμές από τη σεναριογράφο

«Καφέ της Χαράς»: Ο λόγος που έμεινε εκτός σίριαλ η «Μπουλίτσα» – Αιχμές από τη σεναριογράφο

Αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς αλλά και αιχμές για την απουσία της  «Μπουλίτσας» από την Άννα Χατζησοφιά.

Η σεναριογράφος μαζί με τον Χάρη Ρώμα της επιτυχημένης σειράς «Καφέ της Χαράς» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και έλυσε πολλές απορίες.

Αναφορικά με την μη συμμετοχή της «Μπουλίτσας» (Χριστίνα Αρχοντή) στο νέο «Καφέ της Χαράς» ανέφερε: «Σεναριακά ταίριαζε περισσότερο να έχει ένα τραύμα η Σταυρούλα και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε στις δουλειές μας, ειδικά σε βασικούς ρόλους, επαγγελματίες ηθοποιούς. Εμείς ενισχύουμε την άποψη που λέει ότι για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ηθοποιό.

Τέλος αναφέρθηκε στον θάνατο που θα συγκλονίσει το «Κολοκοτρωνίτσι» και σε μία guest εμφάνιση: «Θα υπάρξει και ένας θάνατος. Θα λειτουργήσει θετικά και λυτρωτικά. Έχει να κάνει με ένα αστυνομικό μυστήριο που θα παιχτεί στα επόμενα επεισόδια. Θα χάσει το στοίχημα όποιος το παίξει. Θα μπει ο σύντροφος της Χαράς για κάποια επεισόδια και θα μπει με επεισοδιακό τρόπο. Είναι ένα μεγάλο guest, το οποίο δεν θα ανακοινώσουμε ακόμα αν και έχουμε μιλήσει με τον ηθοποιό».