«Άγριες Μέλισσες»: H Ελένη προδίδει τις αδελφές της

«Άγριες Μέλισσες»: H Ελένη προδίδει τις αδελφές της

Νέα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» και δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις!

Ο «δεσμός» των αδερφών «Σταμίρη» στη σειρά του ΑΝΤ1 που καθηλώνει το κοινό ήταν άρρηκτος, ώσπου η Δρόσω ερωτεύεται το Νικηφόρο και συνευρίσκονται. Έκτοτε η σχέση των κοριτσιών αρχίζει αν κλυδωνίζεται με την Ελένη να προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια και αντιτίθεται στο σχέδιο να γεννήσει η Δρόσω το παιδί του Νικηφόρου και να το δώσει στην Ασημίνα να μεγαλώσει σα να είναι δικό της.

Ωστόσο, όπως γράφει στο TV O’CLOCK η Σοφία Τσίρκα, η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, ενώ η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές. Έχουν ορκιστεί πως αυτό θα είναι το μεγάλο τους μυστικό και κανείς δεν θα τις εμποδίσει. Όμως, άθελά της, το μυστικό της Δρόσως θα αποκαλυφθεί σε κάποιον.

Από την άλλη, η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί σε κάποιον, όσα σκοπεύουν να κάνουν οι αδελφές της. Η κοπέλα αποκαλύπτει στον Φανούρη το σχέδιο εγκυμοσύνης των δύο κοριτσιών και ζητά την βοήθειά του για να τις αποτρέψει. Η Ελένη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς πιστεύει ότι η Μυρσίνη δηλητηριάζει την ψυχή της Ασημίνας με ένα σχέδιο που μόνο δυστυχία θα φέρει στις οικογένειές τους. Δεν θεωρεί προδοσία το ότι αποκάλυψε το μυστικό των αδελφών της, καθώς νιώθει πως ο Φανούρης ανήκει στην οικογένειά τους και μπορεί να τον εμπιστευτεί…