Πάνος Ιωαννίδης: Η ευχάριστη είδηση που έδωσε για το MasterChef!

Πάνος Ιωαννίδης: Η ευχάριστη είδηση που έδωσε για το MasterChef!

Συνέντευξη με αποκαλύψεις που οι φίλοι του ριάλιτι ήθελαν να ακούσουν.

Καλεσμένος της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης το Σάββατο σε μία συνέντευξη που έβγαλε ειδήσεις, αφού ο κριτής του «MasterChef» αποκάλυψε ότι ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις με το Star για το νέο κύκλο του ριάλιτι την επόμενη σεζόν.

«Όταν ήμουν δέκα ετών ήξερα ότι μου άρεσε η μαγειρική, αλλά δεν το είχα σκεφτεί ως επάγγελμα ποτέ, αλλά πάντα μου άρεσε η μαγειρική. Ήμουν 16 ετών όταν αποφάσισα να γίνω μάγειρας.

Ήμουν παιδί του μπαμπά, ο οποίος ήταν πιο πολύ φίλος. Με τη μαμά είχαμε άλλη σχέση. Είμαστε δεμένη οικογένεια, παρά το διαζύγιο των γονιών μου. Όταν “χάνεις” έναν γονιό δεν το ξεπερνάς. Εγώ εν μέρει πήρα το ρόλο του μπαμπά, όσον αφορά τη αδερφή μου. Πιστεύω στον Θεό. Έχω τον πνευματικό μου και πηγαίνω όταν μπορώ στο Άγιο Όρος, μου αρέσει αυτό.Στο σπίτι μου το ψυγείο είναι άδειο, δεν υπάρχει τίποτα μέσα.

Έχω αρκετές ιδέες για εκπομπή, θα δούμε στη συνέχεια. Το MasterChef είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ωραία μαγειρική, αξιόλογους καλεσμένους. Το ριάλιτι υπάρχει και μέσα στις κουζίνες. Εγώ πρώτη φορά το είδα τώρα στην καραντίνα, τώρα έκατσα να δω επεισόδια. Γίνεται συζήτηση για την επόμενη σεζόν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι και πάμε μάλλον για το 5», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος σεφ.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ