Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Ράντου σε νέα κωμωδία!

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Ράντου σε νέα κωμωδία!

Το πολυπόθητο «ναι» της ηθοποιού απέσπασε ο ΑΝΤ1.

Δυναμικό μπάσιμο στη να σεζόν ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, που μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες», θα συνεχίσει να ποντάρει πολλά στην μυθοπλασία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤV Εθνος» φαίνεται ότι είναι ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές για την επιστροφή της Ελένης Ράντου στην τηλεόραση με μία κωμωδία, την ισπανική σειρά «La Famiglia», προσαρμοσμένη, εννοείται,  στην ελληνική πραγματικότητα.

Η υπόθεση αφορά  μια οικογένεια, η οποία ζει σε ένα ωραίο σπίτι στην πόλη. Τα μέλη αυτής της οικογένειας «βασανίζονται» από διάφορα προβλήματα, τα οποία τα συνδέουν με το σπίτι που κατοικούν, καθώς οι προηγούμενοι ένοικοί του έχουν χωρίσει. Για να φύγει η γρουσουζιά από πάνω τους καταφεύγουν στη βοήθεια ενός ψυχολόγου ζητώντας τις συμβουλές του για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα μικρά – μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Κυρίαρχο ρόλο σε όσα συμβαίνουν παίζουν ο πατέρας και η μητέρα, οι οποίοι προσπαθούν να διαχειριστούν τα προβλήματα των έφηβων κοριτσιών τους, του γιου τους, ενός νεογέννητου μωρού αλλά και τις έντονες τριβές στη σχέση τους.

Επίσης, έρχονται αντιμέτωποι και με ακόμη ένα πρόβλημα με το μεγαλύτερο ηλικιακά μέλος της οικογένειας, που είναι μια γλυκύτατη γιαγιά. Κατά συνέπεια, ως τηλεθεατές θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσα από τις ψυχαναλυτικές συνεδρίες των μελών αυτής της οικογένειας το πώς βιώνουν τις αλλαγές που προκύπτουν, τις διαφωνίες που αναπτύσσονται αλλά και τις όμορφες στιγμές που μοιράζονται ως άνθρωποι της διπλανής πόρτας – θυμίζοντάς μας δικές μας οικογενειακές στιγμές και εμπειρίες.

Αναμένουμε!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ