«Άγριες Μέλισσες» – spoilers: Η ζωή στο «Διαφάνι» τέσσερις μήνες μετά…

«Άγριες Μέλισσες» – spoilers: Η ζωή στο «Διαφάνι» τέσσερις μήνες μετά…

Η Δρόσω βλέπει την ζωή της να «γκρεμίζεται» μια ακόμη φορά…

Οι συνεχείς ανατροπές στο σενάριο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι ένας βασικός παράγοντας που κρατά ζωηρό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών γεγονός που αποτυπώνεται και στα νούμερα  τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το MYtv και την πάντα έγκυρη Σοφία Τσίρκα ο Μιλτιάδης είναι σίγουρος πως ο Μελέτης έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Τότε η Ανέτ αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια πως ο νεαρός είναι γιος της, φέρνοντας τον Μιλτιάδη σε ακόμα χειρότερη θέση.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Σεβαστών έχουν έρθει τα πάνω κάτω με την απόφαση της Πηνελόπης να ζητήσει διαζύγιο από τον Κλεομένη, όμως ο Δούκας βρίσκει μια λύση που θα κρατήσει τον άντρα της κοντά της. Ωστόσο, ο Μελέτης παίρνει μια απόφαση που θα είναι καθοριστική για τη ζωή όλων, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα στη ζωή του. Ο νεαρός φεύγει κρυφά από όλους και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται.

Το Διαφάνι, στις Άγριες Μέλισσες, ζει στον παλμό των εκλογών. Ψηφίζει σύσσωμο και εκλέγει κοινοτάρχη, ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα θ’ ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα. Κι ενώ το σχέδιο του τελευταίου δείχνει να πηγαίνει μια χαρά, δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα τα ανατρέψει όλα.

Από την άλλη, η Ασημίνα αποκαλύπτει στον Ιορδάνη όλη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Δρόσως και εκείνος την εγκαταλείπει. Η Δρόσω βλέπει τα όνειρά της να γκρεμίζονται για ακόμη μια φορά…

Οι Άγριες Μέλισσες 4 μήνες μετά…

Τέσσερις μήνες μετά η ζωή στο Διαφάνι κυλάει για άλλους όμορφα, για άλλους δύσκολα και για άλλους βασανιστικά…

Η Δρόσω μετά τη διάλυση του αρραβώνα της, ζει απομονωμένη μέχρι να φέρει το μωρό της στον κόσμο και να το δώσει στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο. Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στη Δρόσω και στον Κυπραίο, ενώ ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου για να λήξει και επίσημα ο γάμος τους. Παράλληλα, ο συνεταιρισμός δυναμώνει, ενώ ο Δούκας αρχίζει να φοβάται την επιρροή τους.

Η Ανέτ, με τη βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εντοπίσει τον Μελέτη, ενώ η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σε έναν αδιέξοδο γάμο. Μάλιστα, κατηγορεί την Ανέτ για την εξαφάνιση του νεαρού, αν και συμβαίνει κάτι αναπάντεχο.

Ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Ασημίνας, που δείχνει να βουλιάζει μέρα με τη μέρα, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει ούτε να κοιμηθεί, ενώ το μυστικό τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από έναν άντρα που καταφθάνει στο χωριό, αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα. Η Μυρσίνη ανησυχεί για τον μυστηριώδη άντρα που βρήκε την Ασημίνα. Η επιστροφή στο χωριό του Σταμάτη Μαυρουδή, άντρα της Βιολέτας, θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους στις Άγριες Μέλισσες…