Survivor: Ο άγριος καβγάς Χανταμπάκη-Αγγελόπουλου για την… προσευχή! (vid)

Survivor: Ο άγριος καβγάς Χανταμπάκη-Αγγελόπουλου για την… προσευχή! (vid)

Ένταση και καβγάδες προκάλεσε στο νησί των Διάσημων η ήττα στη δοκιμασία και η έκλειψη φαγητού. Μάλιστα, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν μία έντονη λογομαχία και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, οι Διάσημοι εμφανίστηκαν να συζητούν για το πώς θα διαχειριστούν τις προμήθειές τους και, για την ακρίβεια, αν θα φάνε ή όχι πριν το νέο αγώνισμα.

«Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις ατομικές, χωρίς να έχουν συζητηθεί από όλη την ομάδα! Λειτουργούν για πάρτη τους. Δεν είναι ότι κάθονται στην άκρη και σκέφτονται και μας πειράζει αυτό! », είπε στην κάμερα του παιχνιδιού ο Στέλιος, ενώ, λίγο αργότερα, ο Γιώργος δήλωσε πως «έχει πει και ψέματα και είναι διπρόσωπος!».

Η κατάσταση ανάμεσα στους δύο άνδρες οξύνθηκε επικίνδυνα, όταν ο Γιώργος τράβηξε την μπλούζα που είχε ο Στέλιος στο πρόσωπό του ενώ έκανε ηλιοθεραπεία, λέγοντας «όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς»!

«Έλα εδώ! Γιατί μου τράβηξες την μπλούζα έτσι; Χειρονομίες, ούτε από τον πατέρα μου!», απάντησε το μοντέλο και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του συμπαίκτη του, με τον Λάμπρο Χούτο να παρεμβαίνει για να αποτρέψει τα χειρότερα, ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, η συνοχή της ομάδας δυναμιτίστηκε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:peoplegreece.com