«Άγριες Μέλισσες»: Η Θεοδοσία παίρνει εκδίκηση και στέλνει την Ελένη στη φυλακή!

«Άγριες Μέλισσες»: Η Θεοδοσία παίρνει εκδίκηση και στέλνει την Ελένη στη φυλακή!

Λίγο πριν βγει το διαζύγιο «παίζει» το τελευταίο της χαρτί…

Έχουμε γράψει ήδη ότι το φινάλε της φετινής σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα είναι για μια ακόμη φορά ανατρεπτικό και θα αφήσει τους τηλεθεατές σε αγωνία για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, γνωρίζουμε ήδη ότι η «Λενιώ» συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σέργιου. Ωστόσο, δημοσίευμα του περιοδικού «TV O’ CLOCK» και ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, αποκαλύπτει με ποιον τρόπο θα φτάσουμε στην αποκάλυψη.

Αυτό θα γίνει από τον άνθρωπο που μισεί περισσότερο την μεγάλη αδερφή Σταμίρη και που δεν δίστασε να την αφήσει αιμόφυρτη, με κίνδυνο την ζωή της. Ο λόγος για την Θεοδοσία, που λίγο πριν φύγει οριστικά από το σπίτι του Λάμπρου βρίσκει στα πράγματα του Γιάννου ένα γράμμα που είχε γράψει λίγο πριν βρεθεί κρεμασμένος και στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταμίρη για τη δολοφονία του Σέργιου.

Η Θεοδοσία, πιστεύοντας ότι της δίνεται η ευκαιρία να ξεφορτωθεί μια και καλή την Ελένη δεν την αφήνει να πάει χαμένη και εκδικείται την Ελένη παραδίδοντας αυτό το γράμμα στην αστυνομία. Έτσι, η Ελένη συλλαμβάνεται ως ένοχη για τη δολοφονία του άντρα της…