Ο 2ος κύκλος στις «Άγριες Μέλισσες» θα αρχίσει με την Ελένη στη φυλακή, τη Δρόσω σε καμπαρέ στην Τρούμπα και μία αυτοκτονία

Ο 2ος κύκλος στις «Άγριες Μέλισσες» θα αρχίσει με την Ελένη στη φυλακή, τη Δρόσω σε καμπαρέ στην Τρούμπα και μία αυτοκτονία

Όλα όσα θα δούμε στο ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε τη Θεοδοσία να παραδίδει στον ενωμοτάρχη το γράμμα του Γιάννου που αποδεικνύει την ενοχή της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου, καθώς και την καταδίκη της σε πολλά χρόνια φυλάκισης της από το κακουργιοδικείο Λάρισας.

Στον δεύτερο κύκλο σύμφωνα με το «TV Έθνος» μεταφερόμαστε πέντε χρόνια και συγκεκριμένα το 1965. Η Ελένη παραμένει στην φυλακή ενώ η Δρόσω αποφασίζει να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει τραγουδίστρια. Αφού έχει δώσει το μωρό της στην αδερφή της Ασημίνα και τον Νικηφόρο φεύγει από το χωριό και πηγαίνει στην Αθήνα.

Η μικρή αδερφή της οικογένειας Σταμίρη όμως δεν βλέπει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα. Έχει καταλήγει στην Τρούμπα όπου δουλεύει σε οίκο ανοχής προκειμένου να καταφέρει να επιβιώσει έχοντας αλλάξει βέβαια όνομα. Η Ελένη μέσα από την φυλακή θα αναζητήσει τα ίχνη της χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Κάποιος όμως θα την εντοπίσει και θα βοηθήσει την μεγάλη αδερφή Σταμίρη. Παράλληλα, ο Θωμάς Κυπραίος αυτοκτονεί.