«Καφέ της Χαράς» – Η απρόσμενη επανασύνδεση που θα αναστατώσει το Κολοκοτρωνίτσι!

«Καφέ της Χαράς» – Η απρόσμενη επανασύνδεση που θα αναστατώσει το Κολοκοτρωνίτσι!

Η νέα σεζόν αναμένεται με ανυπομονησία για τους τηλεθεατές του αγαπημένου σίριαλ.

Μπορεί το «Καφέ της Χαρά» να μην πρόλαβε να ολοκληρώσει τον κύκλο του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και την διακοπή των γυρισμάτων, ωστόσο θα επανέλθει κανονικά τη νέα σεζόν και θα κρύβει ανατροπές και εκπλήξεις.

Εκτός από τον θάνατο που θα συνταράξει το χωρίο, θα έχουμε και μία επανασύνδεση που μάλλον θα μας αρέσει! Πρόκειται για την  Σταυρούλα με τον Φατσέα, που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο My Tv, «ξυπνάει» η ερωτική φλόγα μέσα τους, η οποία γρήγορα δυναμώνει και τελικά το πρώην ανδρόγυνο παραδίνεται στο πάθος του..

Αργά το βράδυ μετά τη συμμετοχή και εμφάνιση της Σταυρούλας στην πρώτη παράσταση που θα ανέβει στο Κολοκοτρωνίτσι, ο πρώην σύζυγός της, Φατσέας, αναστατώνεται με αποτέλεσμα να συναντάει την πρώην γυναίκα και να έχουν ερωτική επαφή.

Την επόμενη μέρα, ο Φατσέας λέει στον Σταύρακα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και τη Σταυρούλα, με τον ίδιο να δηλώνει αποφασισμένος να αλλάξει και να γίνει ένας τίμιος οικογενειάρχης.

Η Σταυρούλα, από την πλευρά της, βρίσκεται στο γραφείο του δημάρχου και ούσα ξαπλωμένη στον καναπέ εκμυστηρεύεται στο Όθωνα ότι υπέκυψε στις ορέξεις του πρώην συζύγου της και, όπως παραδέχεται με δισταγμό, δεν το μετανιώνει.

Βέβαια, ρίχνει ευθύνες σε εκείνον και τον γιο της, τον Μιχαήλ, που έφυγαν και την άφησαν μόνη με τον Φατσέα. Στο μεταξύ, τη συζήτηση διακόπτει ο Θόδωρος, ο οποίος κατηγορεί τον Όθωνα ότι εξαιτίας του η Σταυρούλα έμπλεξε ξανά με τον Φατσέα, με εκείνη να ζητάει από τον πρώτο να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Τότε η Σταυρούλα τού αποκαλύπτει ότι ναι μεν υπήρξε ένα σαρκικό πάθος, αλλά δεν ξέρει αν θα ξαναγίνει ζευγάρι με τον Φατσέα.

Λίγα λεπτά μετά, κι ενώ η συζήτηση ανάμεσα σε Σταυρούλα και Θόδωρο βρίσκεται σε εξέλιξη, μπαίνει στο γραφείο ο Φατσέας κρατώντας τις βαλίτσες του για να γυρίσει στο σπίτι τους…