Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει στην τηλεόραση! Δείτε που

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει στην τηλεόραση! Δείτε που

Πρεμιέρα για την γνωστή σεφ τον Σεπτέμβριο.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει στην τηλεόραση. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την συνεργασία τους. Η αγαπημένη μαγείρισσα καθημερινά θα μοιράζεται τις συνταγές της και τα μυστικά της κουζίνας, από την δική της εκπομπή πλέον.

Η πρεμιέρα θα γίνει τον Σεπτέμβριο με τίτλο «Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ». Μετά την ανακοίνωση του σταθμού το επιβεβαίωσε και η ίδια με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας «Εσείς που είστε πάντα πλάι μου θα μαθαίνετε πρώτοι από εμένα όλα τα νέα. Ένας νέος κύκλος ανοίγει μέσα στην καρδιά του σπιτιού,στην κουζίνα μου.Εκει που χτυπάει και η δική μου καρδιά. Παρέα θα μαγειρεύουμε μαζί κάθε μέρα και θα μοιραζόμαστε φανταστικές συνταγές και τα μυστικά της κουζίνας που απλόχερα μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσω να το κάνω ‘οσο μου το ζητάτε. Όμως τώρα είναι «’Ωρα για φαγητό» Έρχεται στο@skaitv.gr και ανυπομονώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🧿💙Εσείς που είστε πάντα πλάι μου θα μαθαίνετε πρώτοι από εμένα ολα τα νέα. Ενας νέος κύκλος ανοίγει μέσα στην καρδιά του σπιτιού,στην κουζίνα μου. Εκεί που χτυπάει και η δική μου καρδιά💙 Παρέα θα μαγειρεύουμε μαζί κάθε μέρα και θα μοιραζόμαστε φανταστικές συνταγές και τα μυστικά της κουζίνας που απλόχερα μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μου το ζητάτε. Όμως τώρα είναι «Ώρα για φαγητό» Έρχεται στο @skaitv.gr και ανυπομονώ 🧿💙 #OraGiaFagito #skai #argirobarbarigou #comingsoon #keepcooking

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ