O ALPHA διώχνει την Ελεονώρα Μελέτη- Της πληρώνει το συμβόλαιό της για να αποχωρήσει!

O ALPHA διώχνει την Ελεονώρα Μελέτη- Της πληρώνει το συμβόλαιό της για να αποχωρήσει!

Σε συζητήσεις με την Τατιάνα Στεφανίδου το κανάλι της Κάντζας για αντικαταστάτριά της.

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη και του ALPHA τις τελευταίες ώρες με το κανάλι να «τελειώνει» την παρουσιάστρια  άμεσα. Μάλιστα, την Παρασκευή παρουσίασε την τελευταία της εκπομπή στο κανάλι, αφού οι δύο πλευρές συζητάνε πλέον για τον τρόπο που θα λυθεί το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το οποίο δεσμεύονται και οι δύο, με το αζημίωτο, βέβαια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» , οι διαπραγματεύσεις  σχετικά με το κόστος που θα έχει το «σπάσιμο» του συμβολαίου της Μελέτη με τον ALPHA είναι σκληρές.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο ALPHA φέρεται να έχει προσεγγίσει την Τατιάνα Στεφανίδου προκειμένου να αναλάβει πρωινή εκπομπή ενημερωτικού χαρακτήρα.

Μάλιστα, τις εξελίξεις σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται»  αναφέροντας: «Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας… Το έγραψαν όλα τα site ότι η Ελεονώρα αποχωρεί από το Alpha. Συμβαίνουν αυτά. Ξεκίνησε κάτι ωραίο, αλλά όπως και στον έρωτα, μπορεί να μην έχει την καλύτερη εξέλιξη»!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ