Survivor: Το βίντεο που εκθέτει Βαλαβάνη και Πασχάλη. Τι δήλωναν για τον Ντάνο λίγες μέρες πριν

Survivor: Το βίντεο που εκθέτει Βαλαβάνη και Πασχάλη. Τι δήλωναν για τον Ντάνο λίγες μέρες πριν

Έκαναν απίστευτη στροφή 180 μοιρών μέσα σε ελάχιστες μέρες.

Τι λόγο επικαλέστηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να δικαιολογήσει την αρνητική ψήφο που έδωσε στον Γιώργο Αγγελόπουλο για να αποχωρήσει από το Survivor; «Θεωρώ ότι εδώ και 1,5 μήνα έχουμε διαμορφώσει απόψεις για τον χαρακτήρα του κάθε συμπαίκτη μέχρι και της αντίπαλης ομάδας, που τα παιδιά δεν τα ζούμε. Έτσι λοιπόν ο λόγος που θα δώσω την ψήφο μου στον παίκτη προς αποχώρηση είναι γιατί δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και για να είμαι πιο συγκεκριμένη του μεγαλύτερου ποσοστού της ομάδας και είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος».

Τι έλεγε όμως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μόλις 20 μέρες πριν; «Είναι το κολιεδάκι που μας έφτιαξε ο Ντάνος. Μας προσέχει αυτό το αγόρι, όχι σαν όλα τα άλλα τα ρεμάλια που κάθονται και κοιμούνται. Ο Ντάνος μας προσέχει, μας έφτιαξε κολιεδάκια, για όλες τις κοπέλες».

O Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο μένος και της Σόφης Πασχάλη, η οποία όμως, λίγες μέρες νωρίτερα δήλωνε στις κάμερες του Survivor: «Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος δεν είναι απλά ο καλύτερός μας παίκτες -θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερούς μας παίκτες-, είναι και αυτός που μας κοσμεί. Τι άλλο να πεις γι’ αυτό το παιδί; Συγχαρητήρια και μόνο που υπάρχει! Είναι μια πολύ όμορφη ανάσα στην παρέα μας».

Πηγή:menshouse.gr