Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σε μια περίοδο όπως στην πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σε μια περίοδο όπως στην πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει»

Η ξανθιά παρουσιάστρια επικρίθηκε για την επιλογή της να «σπάσει» την καραντίνα.

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα social media από την εξόρμησή της στον Παρνασσό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο εν μέσω καραντίνας. Μάλιστα από τα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε αναγκάστηκε να τα απενεργοποιήσει.

Αρκετές εκπομπές ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό και τον προκλητικό τρόπο που φέρθηκε η παρουσιάστρια. Μία από αυτές ήταν και το « Pop up», με την  Ηλιάνα  Παπαγεωργίου να λέει μεταξύ άλλων.

«Σε μια περίοδο όπως στην πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από την στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο πως αγνοείς τα μέτρα και πας ταξίδι, μην κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις, το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησέ τον να πει τη γνώμη του. Αν δε θες το κακό σχόλιο που θα έρθει σίγουρα στην προκειμένη περίπτωση, μην το δημοσιοποιείς. Κράτησέ το για τον εαυτό σου.

Αλλά είναι και πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν κλειδωμένα τα σχόλια στο Instagram και δέχονται μόνο τις καλές κριτικές, ενώ οι ίδιοι έχουν το βήμα να κάνουν και τη δική τους κακή κριτική ενίοτε».

Με την Αφροδίτη Γραμμέλη να προσθέτει: «Ίσως η κυρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει ότι είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μετράμε καθημερινά 3.000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία. Εύχομαι και ελπίζω τα stories που ανεβάζει αυτή την περίοδο να είναι όντως από άλλη περίοδο γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ