Καβγάς Καρβέλα – Κωστόπουλου και πίσω από τις κάμερες! Μπήκε στη μέση η Άννα Βίσση

Καβγάς Καρβέλα – Κωστόπουλου και πίσω από τις κάμερες! Μπήκε στη μέση η Άννα Βίσση

Χαμός έγινε το βράδυ της Παρασκευής στον αέρα του Star Academy, όταν ο Νίκος Καρβέλας αρνήθηκε να μιλήσει τόσο με τον Μένιο Φουρθιώτη όσο και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αναφορικά με το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον παίκτη και επέμενε να μην τον διακόπτουν.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε μέσω του «Επιτέλους σαββατοκύριακο» τα όσα έγιναν, ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή Αποκαλυπτικά. Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο άγνωστο παρασκήνιο του Star Academy, αφού σύμφωνα με συνεργάτη της εκπομπής Πέτρος Κωστόπουλος και Νίκος Καρβέλας καβγάδισαν και εκτός αέρα με την Άννα Βίσση να αναγκάζεται να μπει στη μέση για να εκτονώσει την ένταση.

«Επειδή ήμασταν εκεί και τα είδαμε λίγο τα πράγματα να πούμε ότι δεν περιορίστηκε μόνο στον αέρα της εκπομπής γιατί μόλις πήγαν σε break, ο κύριος Καρβέλας με τον κύριο Κωστόπουλο είχαν μια πολύ έντονη διαφωνία και κάποια στιγμή μπήκε η Άννα Βίσση στη μέση για να μην παρεκτραπούν και οι δύο» ανέφερε συγκεκριμένα ο Παντελής Νασόπουλος στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Πηγή:zappit.gr