Περιπέτεια δίχως τέλος για την Έμη Λιβανίου: Ο πρώην σύζυγός της αγνοείται εδώ και 4 χρόνια

Περιπέτεια δίχως τέλος για την Έμη Λιβανίου: Ο πρώην σύζυγός της αγνοείται εδώ και 4 χρόνια

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες της Έμης Ζησιοπούλου-Λιβανίου με τον πρώην σύζυγό της Αντώνη Λιβάνιο, τον οποίο –όπως λέει- αναζητεί επί 4 χρόνια προκειμένου να λύσουν τις οικογενειακές διαφορές τους! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso και της Νικολίας Σιμονέτη, ο Αντώνης Λιβάνιος δεν δίνει ποτέ το «παρών» στο δικαστήριο, ενώ η ίδια διεκδικεί την καταβολή της διατροφής για τα παιδιά της.

«Τον αναζητούμε πάρα πολύ καιρό. Έχει πάρει δάνειο 400.000 ευρώ για ένα ακίνητο, στη συνέχεια πήρε άλλα 300.000 κι έφυγε. Είχε πάρει και 600.000 ευρώ από μια ΜΚΟ και εξαφανίστηκε ο Λιβάνιος. Υπάρχουν δημοσιεύματα…» ανέφερε στο δικαστήριο ο αδερφός της δημοσιογράφου.

Αυτή τη φορά στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ο πρώην σύζυγος της Έμης Λιβανίου δεν εκπροσωπήθηκε ούτε καν από δικηγόρο, οπότε η αγωγή της διατροφής συζητήθηκε ερήμην εναγομένου.

Ακόμα, όπως εξήγησε στους δικαστές ο ίδιος μάρτυρας, μετά το διαζύγιό της η αδερφή του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. «Υπάρχει ένα ακίνητο, το οποίο όμως είναι προσημειωμένο. Είχε βάλει την αδερφή μου εγγυήτρια σε αυτό. Την είχε και μέλος σε εταιρία εν αγνοία της», περιέγραψε.
Πηγή:peoplegreece.com