Ο συγγραφέας του «Σασμού» έδωσε spoilers: «Ένα πρόσωπο θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός»

Ο συγγραφέας του «Σασμού» έδωσε spoilers: «Ένα πρόσωπο θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός»

Αποκάλυψε τι θα συμβεί στη σχέση Αργυρώς και Αστέρη και ότι η «Βασιλική» θα είναι και τη νέα σεζόν στη σειρά.

Ο συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης, κάθε φορά που δίνει συνέντευξη δίνει και «είδηση» για την εξέλιξη της σειράς. Αυτό έκανε και το πρωί της Πέμπτης, που βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα». Έδωσε κάποια στοιχεία για το φινάλε της σεζόν και αποκάλυψε μια νέα είσοδο ηθοποιού.

«Ο Τάσος Νούσιας θα επιστρέψει σαν ανάμνηση. Και τον Πετρή θα δούμε, τόσο όσο. Όπου χρειάζεται. Όπως θα δούμε και τον Βασίλη Σταματάκη στον πρόγαμο του Μαθιού, σε μια συγκλονιστική σκηνή.

Στον γάμο θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα. Το φινάλε κρύβει δύο τρομερές εκπλήξεις. Αλλάζουν τα πάντα, όπως και τη νέα σεζόν θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός. Δεν μπορώ να πω όνομα τώρα.

Τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα τη δούμε και τη νέα σεζόν. Στο βιβλίο πεθαίνει πολύ νωρίτερα, όπως και ο Πετρής στο βιβλίο πέθαινε νωρίτερα. Θα υπάρξουν δύο θανατικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Δυο άνδρες. Το ένα θα είναι δολοφονία. Θα δούμε κάποια πράγματα και κάποια θα τα αφήσουμε για την επόμενη σεζόν

Αυτοί οι δύο άνθρωποι όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο θα δουν τον τρόπο που ξανασμίγουν, όχι ερωτικά, αλλά σωματικά. Θα το δούμε πολύ σύντομα αυτό (σ.σ ότι ο Αστέρης θα γίνει δότης νεφρού για να σωθεί η Αργυρώ). Είναι μια μέγιστη πράξη αγάπης. Μια βαθιά ανθρώπινη πράξη που κι εγώ μέσα από το βιβλίο μου ήθελα να δώσω αυτό το παράδειγμα στην κοινωνία. Στην ουσία αυτός είναι ο “Σασμός” που υπάρχει γιατί μια μάνα, η Μαρίνα, συγχωρεί τον φονιά του παιδιού της γιατί σώζει το άλλο παιδί έτσι. Η Αργυρώ θα το μάθει στην ώρα της. Μάλλον στην επόμενη σεζόν” και πρόσθεσε: “Ο Ορφέας θα ζει μέσα στο κορμί της γυναίκας που αγαπά. Στην ουσία ο “Σασμός” είναι αυτό: δίνω ένα κομμάτι από το σώμα μου και το δέχεται το αντίπαλο δέος. Ο “Σασμός” όμως μπορεί να είναι κι ο μικρός Πετρής που είναι γιος από τους δυο.

Με τον Σταύρο απ’ ότι έχω διαβάσει από το σενάριο θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα στη σχέση τους όπου σιγά-σιγά θα απομακρύνουν το ζευγάρι. Θα έρθει ομαλά μια ρήξη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Πετρουλάκης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ