Survivor: Αλλάζουν τα δεδομένα στους Μαχητές! Η παρατήρηση του Βασάλου για τη συμβίωση! (video)

Survivor: Αλλάζουν τα δεδομένα στους Μαχητές! Η παρατήρηση του Βασάλου για τη συμβίωση! (video)

Από την ημέρα που ο Πάνος Αργιανίδης έφυγε από τους Μαχητές του Survivor τα δεδομένα στην ομάδα έχουν αλλάξει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι αυτός που το λέει συνέχεια στις δηλώσεις του.

Όπως εξομολογείται ο ίδιος, οι σχέσεις μεταξύ των παικτών έχουν αλλάξει, καθώς βλέπουμε πως τα κορίτσια έχουν απομακρυνθεί από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και πλέον προσεγγίζουν τον ίδιο, αλλά και τον Ορέστη. Γενικά το κλίμα στην ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό τον τελευταίο καιρό και μάλιστα ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραπονιέται πολλές φορές για τον τρόπο αντιμετώπισης και των αγωνισμάτων.

«Οι σχέσεις μέσα στην ομάδα είναι λίγο περίεργες. Βλέπω ότι ο Κώστας απομακρύνεται από τα κορίτσια. Τα κορίτσια προσεγγίζουν τον Ορέστη, προσεγγίζουν εμένα, ο Σπαλ είναι λίγο απ’ όλα, είναι με όλους. Γενικά αυτό που λέω συνέχεια είναι ότι έχει χάσει τη σύσταση και την υπόσταση η ομάδα γενικά, σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι το πιο σημαντικό για μένα για να κερδίζουμε τα έπαθλα και τις ασυλίες, αλλά και μέσα στην καλύβα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πηγή: zappit.gr