Δύο μήνες Survivor: Πόσα χρήματα έχουν βγάλει Διάσημοι και Μαχητές μέχρι σήμερα;

Δύο μήνες Survivor: Πόσα χρήματα έχουν βγάλει Διάσημοι και Μαχητές μέχρι σήμερα;

Ήταν 13 Φεβρουαρίου όταν το πολυαναμενόμενο Survivor έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σήμερα, κλείνουν 2 μήνες ακριβώς από το πρώτο επεισόδιο, με τους παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι, να διανύουν την 8η εβδομάδα «επιβίωσής» τους στον Άγιο Δομήνικο.

Οι μέρες και οι εβδομάδες περνούν, τα νούμερα της τηλεθέασης εκτοξεύονται και όσοι Διάσημοι και Μαχητές εξακολουθούν να αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, γεμίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, κάθε μέλος που ξεκίνησε με την ομάδα των Διασήμων κερδίζει 2.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα που συμπληρώνει στο νησί. Λέγεται, ωστόσο, πως το ποσό αυτό είναι λίγο διαφορετικό (λίγο πιο πάνω, λίγο πιο κάτω) ανάλογα με τον… διάσημο. Στην περίπτωση των Μαχητών τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα: Κερδίζουν 550 ευρώ εβδομαδιαίως.

Να σημειωθεί πως τα ποσά αυτά είναι βάσει των αρχικών ομάδων και δεν τροποποιήθηκαν με τις… μετακομίσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιάννη Σπαλιάρα. Δηλαδή, ο Σπαλιάρας εξακολουθεί να πληρώνεται ως «Διάσημος» και ο Ντάνος ως «Μαχητής».

Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό, κάθε Διάσημος που έχει συμπληρώσει 8 εβδομάδες στην παραλία του Άγιου Δομήνικου, μέχρι σήμερα δικαιούται 16.000, ενώ σε κάθε Μαχητή που… κρατάει γερά, αναλογεί το ποσό των 4.400 ευρώ.

Άρα Χανταμπάκης, Χούτος, Μπο, Λάουρα, Χρανιώτης, Σπαλιάρας και Κοκκινάκης έχουν εξασφαλίσει ήδη 16.000 ευρώ.

Δύο μήνες Survivor: Πόσα χρήματα έχουν βγάλει Διάσημοι και Μαχητές μέχρι σήμερα;
Αν εξαιρέσεις τον Χανταμπάκη ο οποίος κούνησε μαντήλι οι υπόλοιποι έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν και άλλο το συγκεκριμένο ποσό, καθώς συνεχίζουν. Ο Ντάνος αντίθετα και οι υπόλοιποι μαχητές (Μισθοφόρος, Τσανγκ, Ελισάβετ, Σάρα) έχουν περάσει τα πάνδεινα για να κερδίσουν 4.400 ευρώ έως τώρα.

Πιο κερδισμένοι από όλους, έχουν βγει η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, οι οποίοι λόγω του τραυματισμού τους (εκτός των εγκαταστάσεων του Survivor), πήραν από την παραγωγή αποζημίωση η οποία φημολογείται ότι είναι αρκετά μεγάλη.

Όσο για εκείνους που θα επιβιώσουν μέχρι τέλους; Αν το παιχνίδι διαρκέσει τελικά μέχρι το τέλος Ιουνίου, θα έχουν συμπληρωθεί 19 εβδομάδες. Δηλαδή… 38.000 ευρώ για τους Διάσημους και μόλις 10.450 ευρώ για τους Μαχητές που κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι.
Πηγή:menshouse.gr