«Σασμός»: Αποκαλύπτεται το μυστικό και ξανά στα όπλα Βρουλάκηδες- Σταματάκηδες

«Σασμός»: Αποκαλύπτεται το μυστικό και ξανά στα όπλα Βρουλάκηδες- Σταματάκηδες

Δεν θα κρατήσει για πολύ η χαρά της επανασύνδεσης Αστέρη και Αργυρώς.

Άμεσες εξελίξεις θα έχουμε στη σειρά «Σασμό» που θα αναζωπυρώσουν τη βεντέτα.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiViSirial  και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, ο Σταύρος, έχοντας στα χέρια του τις φωτογραφίες Αργυρώς και Αστέρη που κάνουν έρωτα στο σπιτάκι της γιαγιάς, αποκαλύπτει στον Παύλο Βρουλάκη για πιο λόγο η ανιψιά του του ζητά διαζύγιο και του δείχνει τις φωτογραφίες.

«Θα τους πολεμήσω. Θα κάνω τον Αστέρη να φύγει μακριά από την Κρήτη, που τόλμησε να σηκώσει τα μάτια του σε μια Βρουλάκη. Δεν έχει θέση στο χωριό μας», λέει στους γύρω του και παρόλο που προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να του πουν πως ο έρωτας των δύο αυτών παιδιών θα βάλει τέλος στην έχθρα μεταξύ των οικογενειών τους, εκείνος δεν ακούει λέξη.

Φωνάζει τα ανίψια του, ενώ και η Καλλιόπη όταν μαθαίνει τις προθέσεις του Παύλου, αποφασίζει να φωνάξει και το δικό της σόι για να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τον εχθρό. Την ίδια στιγμή, όλο το χωριό είναι αναστατωμένο καθώς βλέπει τη βεντέτα να αρχίζει ξανά.

Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον θείο της. Του μιλά ξεκάθαρα για τη ζωή της, τη γνωριμία τους και το γεγονός πως δεν μπορεί να πορευτεί μακριά του. Εκείνος όμως δεν δείχνει να καταλαβαίνει τα συναισθήματά της. Τότε τον λόγο παίρνει η Μαρίνα.

«Αν τολμήσεις και πειράξεις τον Αστέρη, τότε θα με βρεις μπροστά σου. Έχασα τον γιο μου, δεν θα χάσω και την κόρη μου τώρα επειδή ερωτεύτηκε έναν άντρα που εσύ δεν εγκρίνεις. Πρόσεξε καλά», του ξεκαθαρίζει αφήνοντας τον εμβρόντητο. Ωστόσο, δεν φαίνεται να κάμπτεται…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ