Όλα θέατρο. Το βίντεο που αποκαλύπτει ότι η Λάουρα Νάργες κάνει τσουλήθρα κι από μεγαλύτερο ύψος

Όλα θέατρο. Το βίντεο που αποκαλύπτει ότι η Λάουρα Νάργες κάνει τσουλήθρα κι από μεγαλύτερο ύψος

Η Λάουρα Νάργες είναι δίχως δεύτερη σκέψη η πιο αδύναμη παίκτρια από την ομάδα των Διασήμων, ενδεχομένως και από ολόκληρο το Survivor γενικότερα.

Η παίκτρια, γνωστή κι ως «Λαουρίτα» για την ομάδα της ή απλά «ζαμπονοτυροπιτούλα» για τον ράπερ Μπο, έχει διάφορες φοβίες που δεν τις επιτρέπουν να συμμετέχει στα περισσότερα αγωνίσματα του παιχνιδιού. Ανάμεσα τους ο τρόμος για το υγρό στοιχείο (μέσα στις πισίνες, ακόμα και σε αυτές που πατάει, η Νάργες μοιάζει να παθαίνει πραγματική εμπλοκή) αλλά και μία ξεγυρισμένη υψοφοβία, αφού μόνο στην ιδέα του να πηδήξει από ύψος την λούζει κρύος ιδρώτας.

Παρόλα αυτά η παίκτρια εχθές είπε να ξεπεράσει τον εαυτό της, δοκιμάζοντας τα όρια της και αποφάσισε να συμμετέχει στο αγώνισμα το οποίο από την εκκίνηση ακόμα απαιτούσε κάθοδο σε πισίνα από μία σχετικά ψηλή νεροτσουλήθρα. Η Λάουρα ανέβηκε τη σκάλα που οδηγούσε στην εξέδρα της αφετηρίας αλλά κάπου εκεί έπαθε κρίση πανικού, άρχισε να κλαίει και να μην μπορεί να πάρει κανονική ανάσα. Σύσσωμοι οι παίκτες του παιχνιδιού, έτρεξαν να την βοηθήσουν, με πρώτο και καλύτερο τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος προφανώς δεν έβλεπε παλιά τηλεόραση αλλά δεν έχει και social media εκεί στο νησί προκειμένου να διαπιστώσει ότι η συμπαίκτρια του δεν έχει μάλλον και τόσο μεγάλη φοβία όσο ισχυρίζεται.

Πολύ απλά εχθές το βράδυ αρκετοί χρήστες του Twitter, του μέσου που αγαπάει να μισή το ξανθό κορίτσι του Survivor θυμήθηκαν ότι στο παρελθόν η παίκτρια ήταν πολύ πιο γενναία και δεν φοβόταν καθόλου τα ύψη, τις τσουλήθρες κάθε κατασκευής, ακόμα και τις μπάλες κατεδάφισης.

Ή μας κάνει πλάκα ή η υψοφοβία είναι κάτι που αποκτάς με το που πατάς το πόδι σου στην Δομινικανή Δημοκρατία.


Πηγή:womantoc.gr