«Σασμός»: Η βροχή ρίχνει τον τοίχο που είχαν κρύψει το όπλο Καλλιόπη- Μαθιός! Επεισόδια εβδομάδας

«Σασμός»: Η βροχή ρίχνει τον τοίχο που είχαν κρύψει το όπλο Καλλιόπη- Μαθιός! Επεισόδια εβδομάδας

Ενώ ο Αντώνης χαροπαλεύει…

Κυριακή 12 Μαρτίου –  Επεισόδιο 95

Οι προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού, Μαρίνας και Αντώνη, γίνονται μέσα σε χαρά και τραγούδι. Φτάνει η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί.

Ο Αστέρης με την Αργυρώ κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Ο Τόλης επιστρέφει στο αρχοντικό της Καλλιόπης και η συζήτηση έρχεται στην πρώην σύζυγο του Τόλη. Ο Μαθιός αποφασίζει να μάθει το λόγο που ο Ευθύμης τον κυνηγά ενώ η Αιμιλία βγάζει την τελική της απόφαση για τον Ευθύμη. Ο Ευθύμης έχει με τον Οδυσσέα μια έντονη συζήτηση, ενώ η Έλενα αιφνιδιάζει το Λευτέρη.

Δευτέρα 13 Μαρτίου – Επεισόδιο 96

Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη.  Την ίδια στιγμή, η Έλενα ζητάει από τον Λευτέρη να τη σώσει από τον Οδυσσέα. Ο Σταύρος έχει ξυπνήσει και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος. Ο Τόλης ψάχνει την επόμενη κίνηση του για να γλιτώσει από τον Φαρμάκη, ενώ οι υποψίες του Παύλου για τα γεγονότα στο γάμο πέφτουν πάνω στον Μαθιό.

Τρίτη 14 Μαρτίου – Επεισόδιο 97

Ο Αντώνης σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αστέρης στηρίζει την Αργυρώ που φοβάται μήπως ο Αστέρης τα πάρει πάλι όλα πίσω. Ο Μαθιός ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη. Η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη και συγκρούεται με τον Λευτέρη. Οι υποψίες του Παύλου στρέφονται στον Ευθύμη και αποφασίζει να μάθει. Η Τζένη κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στο Νικηφόρο.

Τετάρτη 15 Μαρτίου –  Επεισόδιο 98

Η συμπαράσταση της Καλλιόπης στο δράμα του Αντώνη, αντιμετωπίζεται δύσπιστα από τη Μαρίνα, που παλεύει να αποδώσει κάπου την ευθύνη για το άδικο χτύπημα στον άντρα της. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές αποκαλύψεις του Νικηφόρου. Κι ενώ ο Τόλης κάνει κρυφά απ’ όλους ένα πισωγύρισμα, η Στέλλα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως η Αιμιλία δεν παίζει καθαρό παιχνίδι. Παράλληλα, αρχίζει ο πόλεμος ανάμεσα στη Θοδώρα και την Έλενα.

Δείτε εδώ τι θα γίνει με την κατάσταση της υγείας του Αντώνη, οποίος θα ζήσει αλλά…

Πέμπτη 16 Μαρτίου – Επεισόδιο 99

Η Καλλιόπη κουβεντιάζει μια απρόβλεπτη συμμαχία, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τον Σταύρο. Ο Βαγγέλης της κάνει μια ξαφνική πρόταση. Παράλληλα, ο Ευθύμης βάζει στον Βαγγέλη μια αποστολή, που για να την εκτελέσει πρέπει να εκμεταλλευτεί την σχέση του με την Ντίνα. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός κινδυνεύει να ανακαλύψει η Βασιλική το μεγάλο του μυστικό, ενώ ο Μανόλης προβληματισμένος με την αναχώρηση της Τζένης στον Καναδά, οδηγείται σε μια παράτολμη σκέψη.

Παρασκευή 17 Μαρτίου –  Επεισόδιο 100

Παρά τις προειδοποιήσεις της Νάντιας για την Έλενα, η Θοδώρα επικεντρώνεται στην έρευνά της. Ο Λευτέρης από την άλλη αντιμετωπίζει μια καινούρια σύγκρουση με τον Μαθιό. Η απόφαση της Τζένης να φύγει, βάζει φωτιά σε Άννα και Παντελή, καθώς ο Μανόλης βλέπει μπροστά του μια εναλλακτική λύση. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαχειριστεί την προδοσία του φίλου του περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ dna.

Η Καλλιόπη μαθαίνει πως όσα «έχτισε» για χάρη του γιου της… άρχισαν να γκρεμίζονται, ενώ ο Φαρμάκης συνεχίζει το παιχνίδι του σε βάρος του Μαθιού. Ενώ ο Αντώνης παραμένει δύσκολα στο νοσοκομείο κι η Μαρίνα βυθίζεται στην απελπισία,  ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ που έχει να αντιμετωπίσει το ξύπνημα του Σταύρου και έναν Βαγγέλη που αποφασίζει να αναλάβει δράση για τον αδελφό του..

ΚΛΕΙΣΙΜΟ