«Σασμός»: Διαβάζει και ο Αστέρης το γράμμα του Κώστα! Χωρίς επεισόδιο σήμερα η αγαπημένη σειρά

«Σασμός»: Διαβάζει και ο Αστέρης το γράμμα του Κώστα! Χωρίς επεισόδιο σήμερα η αγαπημένη σειρά

Ένα μυστικό που πλέον γνωρίζουν πολλοί.

Δεν θα προβληθεί νέο επεισόδιο στον “Σασμό” απόψε, καθώς λόγω των απεργιών που είχαν τις προηγούμενες μέρες οι ηθοποιοί, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να μειώσουν περιοδικά κάποιες ημέρες προβολής. Έτσι, νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς θα έχουμε την Δευτέρα 3 Απριλίου.

Αλυσιδωτές θα είναι οι εξελίξεις στα αμέσως επόμενα επεισόδια στο «Σασμό», αφού το μεγάλο μυστικό του Μαθιού αρχίζουν να το γνωρίζουν πολλοί.

Η αγωνία του Μαθιού και της Καλλιόπης βρίσκεται στα ύψη, αφού το όπλο έχει χαθεί από τη μυστική κρυψώνα και οι δυο τους δεν φαντάζονται σε ποιανού τα χέρια έχει πέσει. Και οι δύο συμπεριφέρονται πολύ περίεργα και είναι ιδιαίτερα αναναστατωμένοι.

Σύμφωνα ε τις πληροφορίες του περιοδικού «myTv», στα επόμενα επεισόδια της σειράς το όπλο το βρίσκει ο Μανώλης! Ωστόσο, δε γνωρίζει ούτε σε ποιον ανήκει, ούτε ότι είναι της δολοφονίας, που ίδιος έγινε μάρτυρας, δηλαδή αυτής του Στεφανή.

Ο νεαρός τρομοκρατείται και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί και συζητάει το θέμα με τον Νικηφόρο. Αυτός το λέει στην οικογένειά του και έτσι το  μαθαίνει η Καλλιόπη με το Μαθιό οι οποίοι αμέσως καταλαβαίνουν πως πρόκειται για αυτό που ψάχνουν.

Ο Μανώλης, που δεν θέλει μπλεξίματα με την αστυνομία, αποφασίζει να το δώσει σε κάποιον που εμπιστεύεται και ξέρει πως θα το προστατεύσει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Παύλο.

Ταυτόχρονα, ο Τόλης πιέζεται από τον Ευθύμη, να του δώσει το πρωτότυπο γράμμα του Κώστα, αν και στα χέρια του έχει τη φωτογραφία που έβγαλε ο Βαγγέλης και γνωρίζει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος.

Μάλιστα, αποφασίζει να απαλλαχθεί μια για πάντα από το γράμμα και είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριο του και να κάψει το γράμμα όταν καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του.

Ο Αστέρης τον πιάνει στα πράσα και καταλαβαίνει πως ο λόγος που η ζωή του κινδυνεύει όλο αυτό το διάστημα είναι αυτό το γράμμα και τότε το παίρνει, το διαβάζει και έτσι μαθαίνει και αυτός του μυστικό του αδερφού του.

Ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Μαθιός έχει διαπράξει φόνο και είναι σοκαρισμένος. Δεν μπορεί όμως να το πιστέψει και θέλει να τον ρωτήσει ευθέως αν και τώρα μπορεί να εξηγήσει την παράλογη συμπεριφορά του Μαθιού τον τελευταίο καιρό.

Έτσι, πλέον γνωρίζουν αρκετοί ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος, ωστόσο, μόνο ο ίδιος, η Καλλιόπη και ο Μανώλης γνωρίζουν ποιον έχει σκοτώσει…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ