Έκοψαν στον αέρα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο! Τι έλεγε για το Survivor;

Έκοψαν στον αέρα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο! Τι έλεγε για το Survivor;

Λίγα λεπτά πριν το τέλος της καθημερινής εκπομπής «ΣΚΑΪ στις 3» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε τη βοήθεια της Σοφίας Τσίπα να του εξηγήσει ορισμένα πράγματα…

«Σε παρακαλώ Σοφία Τσίπα, επειδή ζούμε στην εποχή των επιζώντων… Γιατί δεν πήγαμε εμείς να κάνουμε το ελληνικό Survivor κάτω στην Πελοπόννησο και έρχονται οι Νορβηγοί να κάνουν Survivor στην Πελοπόννησο και φεύγουν οι Έλληνες να κάνουν Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

Κάτι τέτοια ακούνε και ζητάνε να έρθει ο Πούτιν στην Ελλάδα» έλεγε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην Σοφία Τσίπα, η οποία έσπευσε να εξηγήσει για το Νορβηγικό πρόγραμμα «Μesternes Mester» τύπου Survivor που γυρίστηκε στο κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου στη Μεσσηνιακή Μάνη.

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει το θέμα η συνεργάτιδα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και σίγουρα πολύ πριν ο δημοσιογράφος καταφέρει να αποχαιρετήσει το κοινό του η εκπομπή «κόπηκε» στον αέρα, με την κάρτα των διαφημιζόμενων να «πέφτει» πριν ξεκινήσουν οι διαφημίσεις. Η εκπομπή Survivor Πανόραμα ξεκίνησε κανονικά, χωρίς η Ελεονώρα Μελέτη να αναφέρει κάτι.

Πηγή:zappit.gr