Άριελ Κωνσταντινίδη: Μιλάει για την δύσκολη εγκυμοσύνη και τον ερχομό των διδύμων στα 44 της!

Άριελ Κωνσταντινίδη: Μιλάει για την δύσκολη εγκυμοσύνη και τον ερχομό των διδύμων στα 44 της!

Η Άριελ Κωνσταντινίδη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς, έγινε μανούλα δύο υγιέστατων παιδιών. Γέννησε πριν από ένα μήνα περίπου στα 44 της χρόνια και βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μετά τον ερχομό των παιδιών της, στην εκπομπή Σπίτι μου, Σπιτάκι μου για τα κιλά αλλά και τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης. Όπως ανέφερε, κατά τη διάρκεια που ήταν έγκυος πήρε μόνο δύο κιλά: «Είναι 43 ημερών. Όχι, δεν μοιάζουν μεταξύ τους. Ήταν από διαφορετικό σάκο. Τα κιλά που πήρα ήταν μόνο των παιδιών. Βγήκα από το μαιευτήριο σχεδόν στα κιλά μου με δυο κιλά παραπάνω».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν είχε μια εύκολη εγκυμοσύνη: «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη. Με το που γέννησα τα ξέχασα όλα δηλαδή εάν τώρα μου έλεγες, “Θα το ξανάκανες”; Θα σου έλεγα, “Ναι φυσικά δεν ήταν τίποτα”. Ήμουν στα κρεβάτι τέσσερις μήνες. Νεύρα δεν είχα, που και που με έπιανε έτσι μια μελαγχολία. Είχα μία μεγάλη σιγουριά για αυτό που μου συμβαίνει, είχα μια μικρή ανησυχία, όχι φόβο, επειδή ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη, μήπως αυτό επηρεάσει τα παιδιά».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή:peoplegreece.com