Βαγγέλης Γιακουμάκης: Η μητέρα του λύνει τη σιωπή της για πρώτη φορά!

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Η μητέρα του λύνει τη σιωπή της για πρώτη φορά!

Έγκλημα ή αυτοκτονία; Μια συγκλονιστική συνέντευξη! 27 μήνες μετά τον άδικο χαμό του παιδιού της, η Μαρία Γιακουμάκη, σε μια συνέντευξη ποταμό, στη Γιάννα Παπαδάκου και στο CHECKPOINT ALPHA, μιλάει για πρώτη φορά, για τον άδικο χαμό του 19χρονου παιδιού της,  Βαγγέλη. Ο βουβός πόνος και η αυθεντική αξιοπρέπεια της Μάνας ξεχειλίζουν και διατυπώνουν με σαφήνεια την ανάγκη να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα «γιατί» που αιωρούνται από τον Φεβρουάριο του 2015, όταν ο γιος της εξαφανίστηκε, για να βρεθεί 37 ημέρες μετά νεκρός 500 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων στην οποία φοιτούσε.

Έγκλημα ή αυτοκτονία; Ποιος θα απαντήσει στην οικογένεια  του Βαγγέλη, αφού η άσκηση ποινικής δίωξης  για δολοφονία κατά αγνώστων και η παραπομπή 8  ατόμων  για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομης βίας, εκκρεμεί και πνίγεται στο φόρτο εργασίας των ανακριτικών αρχών στα Ιωάννινα;

Στην εκπομπή, η οποία θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 13 Μαΐου στη 01:00, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας δίνει όλο το περίγραμμα των δικαστικών εξελίξεων της υπόθεσης.

Όπως ενημέρωσε το κανάλι της Κάντζας με δελτίο Τύπου, εκτάκτως, την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 23:00, θα μεταδοθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης, πριν από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.