Survivor: Καβγάς άνευ προηγουμένου! Εκτός εαυτού Αγγελόπουλος – Κοκκινάκης!

Survivor: Καβγάς άνευ προηγουμένου! Εκτός εαυτού Αγγελόπουλος – Κοκκινάκης!

Καβγάς άνευ προηγουμένου ξέσπασε ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές του Survivor μετά το τέλος του αγώνα για το έπαθλο φαγητού. Αφορμή στάθηκαν οι πανηγυρισμοί που έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού από τον Γιάννη Σπαλιάρα, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος είχε αποσυρθεί από το παιχνίδι, λόγω τραβήγματος και πόνου που είχε στη μέση.

Ενώ ένα δεύτερο περιστατικό ηλέκτρισε και αυτό την ατμόσφαιρα. Μια ατάκα του Μάριου που ο Μπο εξέλαβε πως έλεγε πως οι Διάσημοι θα πάνε στην παραλία να κλάψουν…

«Πέρασε η μέση ε;» ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Αγεγλόπουλος βλέποντας το, ενώ λίγες στιγμές αργότερα δημιουργήθηκε εκτεταμένη ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες με Γιώργο Χρανιώτη, Γιώργο Αγγελόπουλο, Κώστα Κοκκινάκη κατά Σπαλιάρα και Μάριου Ιωαννίδη.

Χρανιώτης: «Πες την αλήθεια. Είναι ωραίο πράγμα η αλήθεια, όχι να κερδίσεις έτσι.»

Σπαλιάρας: «Όταν χάνετε προσπαθείστε να το διαχειριστείτε.»

Χρανιώτης: «Όταν πονέσει η μέση σου θα σου στείλω μασέρ, πήγαινε φάε πίτσα και εύχομαι πραγματικά να την ευχαριστηθείς.»

Κοκκινάκης: «Σε παρακαλώ σταμάτα να ειρωνεύεσαι. Έκανες κάτι ανήθικο αθλητικά και μιλάς και παραπάνω. Σταμάτα, πες έκανα μαλ… σταμάτα το εδώ. Αυτό είναι ανήθικο. Να λες πως πονάει η μέση σου και να κάνεις τούμπες εκεί πέρα. Κι εμείς πεινάμε και εσείς πεινάτε. »

Οι Μαχητές δεν δέχτηκαν ότι έγινε κάτι ανήθικο από μέρους τους, ενώ οι Διάσημοι επέμειναν στην άποψη τους. Όσο για τη φράση του Μάριου, ο ίδιος είπε ότι είναι έκφραση κυπριακή που χρησιμοποιεί.

Πηγή: zappit.gr