Ανατροπή! Την Πέμπτη το Ελλάδα-Τουρκία στο Survivor-Αναβάλλεται το X-Factor!

Ανατροπή! Την Πέμπτη το Ελλάδα-Τουρκία στο Survivor-Αναβάλλεται το X-Factor!

Την Τετάρτη  η  Ελεονώρα Μελέτη ζωντανά μέσα από το Survivor Πανόραμα έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για το επερχόμενο επεισόδιο του Survivor, στο οποίο θα δούμε να αναμειγνύονται οι παίκτες του Ελληνικού και του Τούρκικου reality επιβίωσης.

Έχουν γίνει ήδη γνωστά το έπαθλο που θα λάβει η χώρα που θα κερδίσει αλλά και η μέρα προβολής της εκπομπής, η οποία σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά θα ήταν την Κυριακή.

Ωστόσο ήρθε η ανατροπή από το ΣΚΑΪ!

Σύμφωνα με τιτίβισμα της Ελεονώρας Μελέτη αύριο το προγραμματισμένο X-Factor αναβάλλεται και τη θέση του παίρνει το πολυσυζητημένο επεισόδιο Survivor με την ελληνοτουρκική μάχη. Αναλυτικά η παρουσιάστρια έγραψε: «Survivorσυντροφοι/ισσες: Είναι αλήθεια. Αποφασίστηκε πριν λίγο κι αφού είχαμε ήδη ανακοινώσει στο Panorama σήμερα πως η πρώτη ελληνοτουρκική αναμέτρηση θα γίνει αυτή την Κυριακή, πως τελικά το επεισόδιο θα προβληθεί αύριο! Μη φάω ξύλο λοιπόν για “τάχα λάθος πληροφόρηση”, ας φάω ξύλο για το ότι “η παραγωγή άλλαξε γνώμη για το πότε θα προβληθεί το επεισόδιο”. Και πού είστε; Έρχονται και άλλες εκπλήξεις!».

Δείτε την ανάρτησή της.

Πηγή:peoplegreece.com