Αυτός είναι ο μοναδικός παίκτης του Survivor που δεν έχει προταθεί ποτέ για αποχώρηση!

Αυτός είναι ο μοναδικός παίκτης του Survivor που δεν έχει προταθεί ποτέ για αποχώρηση!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία του Survivor. Σε έναν περίπου μήνα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο νικητής του πιο δύσκολου και απαιτητικού Survivor που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Οι εκτιμήσεις και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν σχετικά με τα πρόσωπα που θα κατορθώσουν να φτάσουν στο φινάλε και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Για λίγες μέρες ακόμα το παιχνίδι θα συνεχίσει να είναι ομαδικό. Στη συνέχεια θα γίνει η δεύτερη μεγάλη αλλαγή (μετά την ένωση) και το Survivor θα γίνει ένα ατομικό παιχνίδι, στο οποίο δεν θα υπάρχουν μαχητές και διάσημοι. Θα υπάρχουν μόνο παίκτες που θα παίζουν για τους εαυτούς τους, προσπαθώντας να κερδίσουν τις 100.000 ευρώ…

Ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος όσο και αν μοιάζει απίστευτο, 100 μέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού είναι ο μοναδικός παίκτης (μεταξύ διασήμων και μαχητών) που δεν έχει προταθεί ούτε μια φορά. Όλοι οι άλλοι έχουν περάσει από την ηλεκτρική καρέκλα του προτεινόμενου. Ο Κύπριος ήταν ο μόνος που δεν ψηφίστηκε σε κανένα συμβούλιο του νησιού από τους συμπαίκτες του, πράγμα που σημαίνει ότι έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμησή τους.

Δείτε αναλυτικά πόσες φορές έχει προταθεί κάθε παίκτης από αυτούς που έχουν απομείνει πλεόν στο παιχνίδι:

Διάσημοι
Γιώργος Αγγελόπουλος: 3

Κώστας Κοκκινάκης: 2

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: 1

Γιώργος Χρανιώτης: 1

Bo: 1

Μαχητές
Γιάννης Σπαλιάρας: 3

Κώστας Αναγνωστόπουλος: 2

Κωνσταντίνος Βασσάλος: 1

Σάρα Εσκενάζυ: 1

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: 0

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ένας απ’ τους δυο του τελικού θα είναι ο Μάριος. Και ο δεύτερος φυσικά ο Ντάνος (αν δεν γυρίσει η γη ανάποδα). Δείτε την πιο συγκλονιστική αναμέτρηση των δυο στα αγωνίσματα για να πάρετε μια γεύση τελικού.

Πηγή:menshouse.gr