Καμία ελπίδα: Οι 5 συνδυασμοί ζωδίων που θα χωρίσουν μέσα στο 2019

Καμία ελπίδα: Οι 5 συνδυασμοί ζωδίων που θα χωρίσουν μέσα στο 2019

Όταν υπάρχει αγάπη, όλα τα εμπόδια υπερβαίνονται ή αλλιώς μόλις χρυσώσαμε το χάπι για τα παρακάτω ζωδιακά ντουέτα, τα οποία, δεν είναι ότι φταίνε, αλλά να, σαν χαρακτήρες- με βάση τα στοιχεία που τους έχουν κληροδοτήσει τα άστρα- δεν τους λες και ταιριαστούς.

Κριός & Ταύρος: Η αγάπη σας για τα υλικά αγαθά θα σας ταιριάξει, αλλά μέχρι εκεί. Ο Ταύρος αναζητά τη χαλαρότητα κι επιδιώκει σταθερά πράγματα, ενώ ο Κριός πατάει γκάζι. Οι ανάγκες τους διαφέρουν κι αυτό κουράζει.

Ταύρος & Τοξότης: Μια σχέση που έγινε μέχρι και σίριαλ κάποτε στην ελληνική τηλεόραση, για τόσο αταίριαστο ζευγάρι πρόκειται, φαντάσου. Σχέση που βασίζεται στη σαρκική έλξη, δεν φτουράει για πολύ. Πολλή ένταση και μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση για τη ζωή.

Δίδυμος & Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως θα θυμάται για πάντα εκείνο τον Δίδυμο που του πλήγωσε την καρδούλα. Ο Δίδυμος στην αρχή εντυπωσιάστηκε από τη σοβαρότητα του Αιγόκερω, αλλά μετά βαρέθηκε με το πόσο συνεσταλμένος κι ελαφρώς αντικοινωνικός ήταν, σε αντίθεση μ’ εκείνον που βγαίνει δήμαρχος για πλάκα. Και κάπως έτσι, αυτό το ειδύλλιο έλαβε άδοξο τέλος.

Παρθένος & Τοξότης: Εσείς οι δύο πώς βρεθήκατε μαζί έστω και για λίγο, ένας Θεός ξέρει. Παρθένε, όσο εσύ διυλίζεις τον κώνωπα και εστιάζεις στην παραμικρή λεπτομέρεια, ο Τοξότης επιδιώκει να δηλώσει για άλλη μια φορά το πόσο καλά νιώθει όταν δεν πρέπει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Ο Παρθένος από την άλλη, θέλει να ξέρει όλα, πώς θα τα ελέγξει αλλιώς; Ο Τοξότης θαυμάζει τη σταθερότητα του Παρθένου, αρκεί να μην γίνει η αφορμή που θα τον κρίνει γι’ αυτό που είναι. Φαύλος κύκλος.

Ζυγός & Παρθένος: Πόσο ταιριάζουν σε επίπεδο σχέσης; όσο ο λουκουμάς με το κεμπάπ. Ο Ζυγός λόγω χαρακτήρα θεωρεί τον Παρθένο ιδιαίτερα χειριστικό και ξενέρωτο, που δε χαίρεται τίποτα και όλα τα περνάει από κόσκινο. Ο Παρθένος, από την άλλη, εκνευρίζεται με τον αυθορμητισμό και την αφέλεια του Ζυγού. Και το φάγωμα καλά κρατεί.

Ladylike.gr