Της έδωσαν 18 ακόμα μήνες ζωής – Ντύθηκε νύφη και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της

Της έδωσαν 18 ακόμα μήνες ζωής – Ντύθηκε νύφη και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της

Η Martine Kilminister πάσχει από καρκίνο στη σπονδυλική στήλη. Όνειρό της ήταν να παντρευτεί τον σύντροφό της και το έκανε πραγματικότητα…

Ήταν πριν 8 εβδομάδες όταν η 28χρονη αισθητικός διαγνώστηκε με καρκίνο στη σπονδυλική στήλη. Η Martine Kilminister, παρέλυσε από τη μέση και κάτω μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες. Οι απροσδόκητες ειδήσεις «κατέστρεψαν» ψυχολογικά την ίδια και τον σύντροφό της, Christopher.

Οι δυό τους είναι ζευγάρι εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια και πάντα ονειρευόντουσαν να παντρευτούν σε μια λαμπερή τελετή. Το ζευγάρι από το Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ, όμως, αποφάσισε να μην το βάλει κάτω. Ο Christopher και η Martine κάνουν τα πάντα για να αντιμετωπίσουν την αρρώστια. Μάλιστα, το όνειρό της νεαρής να παντρευτεί τον αγαπημένο της, έγινε πραγματικότητα. Μαζί, κατάφεραν μέσα σε μόλις 1 μήνα να διοργανώσουν τον γάμο τους.

Ο Christopher ήθελε να κάνει την μέρα αυτή όσο πιο ξεχωριστή γινόταν για την γυναίκα της ζωής του. Η Martine φόρεσε το άσπρο της νυφικό και ένιωθε ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της. Μόλις η τελετή τελείωσε, ο Christopher την σήκωσε από το αναπηρικό καροτσάκι, την πήρε στα χέρια του και χόρεψαν μαζί τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι.

Σήμερα η νεαρή υποβάλλεται σε θεραπεία για να παρατείνει τη ζωή της και νιώθει ανακουφισμένη που κατάφερε να παντρευτεί τον άνθρωπο που στέκεται δίπλα της και την εμψυχώνει κάθε μέρα. «Νιώθω ότι όλο αυτό μου έδωσε δύναμη! Θέλω να γίνω καλά και νιώθω ότι μπορώ να το ξεπεράσω!», δηλώνει η ίδια. Το ζευγάρι, προγραμματίζει τον μήνα του μέλιτος για το επόμενο έτος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr