Η 13χρονη που άφησε άφωνους τους κριτές με το ταλέντο της και το… χρυσό κουμπί

Η 13χρονη που άφησε άφωνους τους κριτές με το ταλέντο της και το… χρυσό κουμπί

Η Courtney Hadwin άφησε άφωνους του κριτές του  “America’s got talent” και έκανε όλο τον κόσμο να μιλά για εκείνη. Όχι μόνο για τη μαγική φωνή της αλλά και για τη σεμνότητα και τη συστολή της.

Τη στιγμή που η αμήχανη και αγχωμένη 13χρονη δήλωνε πως η μουσική είναι αυτό που αγαπά να κάνει και οι κριτές του show προσπαθούσαν να την ενθαρρύνουν και να την αποφορτίσουν για να ξεκινήσει να τραγουδά δε φανταζόταν κανείς τι θα ακολουθήσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πάνω στη σκηνή. Η Courtney πήρε λίγο το χρόνο της για να αυτοσυγκεντρωθεί και στη συνέχεια έκανε την έκρηξη.

Από τις πρώτες κιόλας νότες που βγήκαν από το στόμα της οι κριτές κοιταζόντουσαν μεταξύ τους προσπαθώντας να πιστέψουν πως πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχαν μπροστά τους στην αρχή. Το μικρό και αθώο κοριτσάκι μεταμορφώθηκε σε μια δυναμική και εκρηκτική τραγουδίστρια.

Η Courtney Hadwin τραγούδησε το «Hard to Handle» των The Black Crowes και οι κριτές δε σταμάτησαν να τη χειροκροτούν και να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μεγαλείο του ταλέντου της.

Μετά το τέλος της ερμηνείας της ο Howie Mandel  δε δίστασε να τη συγκρίνει με την Janis Joplin, λέγοντάς της χαρακτηριστικά «είσαι από μια άλλη εποχή» ενώ στη συνέχεια πάτησε το χρυσό μπαζερ στέλνοντας την Courtney απευθείας στα live του show.

Απολαύστε την και πιστέψτε μας αν και είστε προετοιμασμένοι θα τα χάσετε κι εσείς!

Πηγή: peoplegreece.com