«The Voice»: Το πρωί καθαρίστρια, το βράδυ τραγουδίστρια -Η διαγωνιζόμενη που έκλεψε τις εντυπώσεις (vid)

«The Voice»: Το πρωί καθαρίστρια, το βράδυ τραγουδίστρια -Η διαγωνιζόμενη που έκλεψε τις εντυπώσεις (vid)

Μία από τις διαγωνιζόμενες που κατάφερε να ξεχωρίσει στο επεισόδιο του «The Voice», που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής ήταν η Χριστίνα Ιωάννου.

Η ίδια λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του «The Voice», που στα τελευταία επεισόδια σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αποκάλυψε, πως είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια τα βράδια, ενώ το πρωί εργάζεται ως καθαρίστρια.

Η Χριστίνα Ιωάννου είπε χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκα πριν από 44 χρόνια στην Πάτρα και τα 20 τελευταία μένω στην Αθήνα. Στην Αθήνα είμαι ουσιαστικά σε δύο δουλειές. Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει με την καθαριότητα στην Μαρίνα Ζέας και η βραδινή μου δουλειά είναι το τραγούδι. Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει καθαρά με τον βιοπορισμό, να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις μου επειδή η βραδινή δουλειά δεν έχει πάντα σταθερότητα, αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω κάτι το πρωί για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι. Το βράδυ είναι ξεκούραση γιατί το να τραγουδάω σε διάφορα μαγαζιά με ξεκουράζει από την καθημερινότητα μου. Αισθάνομαι ότι εκεί ζω, εκεί αναπνέω».

Η 44χρονη κατάφερε με τις φωνητικές της ικανότητες να κάνει και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους για να την διεκδικήσουν στην ομάδα τους, ωστόσο η ίδια επέλεξε τελικά να πάει με την Έλενα Παπαρίζου. Η ερμηνεία της στο τραγούδι, «Τα δειλινά» κατάφερε να καθηλώσει το κοινό, αποδεικνύοντας πως ήρθε αποφασισμένη στο μουσικό show, για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Η διαγωνιζόμενη κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και το κοινό και να περάσει στην επόμενη φάση του μουσικού show, επιλέγοντας να είναι στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Πηγή: iefimerida.gr