Η διαφήμιση που θα κάνει τις μαμάδες να δακρύσουν

Η διαφήμιση που θα κάνει τις μαμάδες να δακρύσουν

Τα παιδιά μας είναι αυτά που μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους, γιατί αυτά μας έκαναν μαμάδες. Και όταν #eisaimama, θέλεις να προσφέρεις τα πάντα.

Συνήθως όταν μιλάμε για τη μητρότητα στεκόμαστε περισσότερο σε αυτά που εμείς δίνουμε και όχι σε αυτά που λαμβάνουμε από τα παιδιά μας. Η νέα διαφήμιση της Amita όχι μόνο μας συγκινεί, αλλά και μας υπενθυμίζει με τον πιο τρυφερό τρόπο πως όταν γεννιέται ένα παιδί γεννιέται και μία δική μας καινούργια, βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού μας: με περισσότερη υπομονή, μεγαλύτερη κατανόηση, με νέες ευαισθησίες, λιγότερο εγωισμό και φυσικά με ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης προς αυτούς που μας χάρισαν αυτόν τον νέο ρόλο, τον σημαντικότερο της ζωής μας. Πρόκειται για ένα δώρο, το δώρο της μητρότητας που μας μεταμορφώνει και μας προετοιμάζει για μία σχέση που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη, καθώς είναι η πιο ειλικρινής, δοτική και καθοριστική της ζωή μας.

Η νέα διαφήμιση της Amita θα μπορούσε να είναι η εξομολόγηση της κάθε μίας από εμάς προς το δικό της παιδί, μία προσωπική επιστολή που, μέσα από τη φωνή μιας άλλης μητέρας εκφράζει με λίγα λόγια τη μεγαλύτερη αλήθεια, πως “εσύ με έκανες καλύτερο άνθρωπο γιατί εσύ με έκανες μαμά”. Με αυτήν την απλή φράση η μαμά της διαφήμισης εκφράζει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τα αισθήματα και την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τα δικά μας παιδιά, αλλά και την επιθυμία μας να θέλουμε πάντα να τους δίνουμε το καλύτερο.

Η Amita, αναγνωρίζει τη μοναδικότητα της σχέσης μαμάς-παιδιού και όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθεις #otaneisaimama και δεν αρκείται στο να μας υπενθυμίσει το πόσα πολλά μας προσφέρουν τα παιδιά μας, αλλά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται έμπρακτα, ουσιαστικά και αληθινά δίπλα μας, ώστε να μας βοηθήσει να προσφέρουμε με τη σειρά μας ακόμα περισσότερη αγάπη!

Με ποιον τρόπο;

Κάνοντας πραγματικότητα τις ευχές σας, #apoagapi

Στον διαδικτυακό τόπο με την χαρακτηριστική ονομασία apoagapi.gr μπορείς, για 2η χρονιά, να μοιραστείς τη δική σου επιθυμία που δεν θα μπορούσες ενδεχομένως να πραγματοποιήσεις μόνη σου. Τι θα ήθελες λοιπόν να προσφέρεις στο παιδί σου ώστε να το ευχαριστήσεις, να το ενθαρρύνεις ή να το ψυχαγωγήσεις; Για σκέψου… από το να γνωρίσει τον αγαπημένο του ήρωα έως το να περάσει μια ολόκληρη μέρα σε ένα χώρο με ανθρώπους που θα το εμπνεύσουν και θα το στηρίξουν να κυνηγήσει τα ταλέντα και τις επιθυμίες του, οι επιλογές είναι όπως και η αγάπη μας: ανεξάντλητες. Το αν ο χώρος που θα επισκεφτείτε θα είναι η Εθνική Πινακοθήκη, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ή κάποιος άλλος, ή το αν η δική του -και κατ’ επέκταση δική σου- ευχή είναι τελείως διαφορετική, αυτό το γνωρίζεις μονάχα εσύ.

Γιατί #otaneisaimama χρειάζεται μόνο ένα βλέμμα για να διαβάσεις τις πιο κρυφές επιθυμίες και τα πιο μεγάλα όνειρα. Και ακόμα και αν δεν μπορείς να δώσεις όλα αυτά που θα ήθελες, αρκεί έστω και μία #apoagapi ευχή, μόνο και μόνο για να δεις ένα ακόμα χαμόγελο και δύο μάτια να λαμπυρίζουν, λίγο πριν χαθούν μέσα στη δική σου αγκαλιά.
Η διαφήμιση που θα κάνει τις μαμάδες να δακρύσουνΠηγή:huffingtonpost.gr