Συγκλονίζει το βίντεο με το μωρό που θηλάζει τη νεκρή μητέρα του

Συγκλονίζει το βίντεο με το μωρό που θηλάζει τη νεκρή μητέρα του

Η τραγική στιγμή που ένα μωρό, μόλις 17 μηνών, πλησιάζει τη νεκρή μητέρα του για να τη θηλάσει, καταγράφεται σε βίντεο στην Ινδία.

Η σορός της μητέρας βρέθηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, σε γραμμές τρένου στην επαρχία Damoh της Ινδίας. Όταν η Αστυνομία έφτασε στο σημείο βρήκε πλήθος κόσμου να έχει μαζευτεί γύρω από το πτώμα της γυναίκας και το μωρό της να κλαίει.

«Είδαμε μία γυναίκα να κείτεται κοντά στο σταθμό του τρένου και ενημερώσαμε την Αστυνομία. Αλλά όταν πλησιάσαμε είδαμε ένα μωρό να κλαίει και να προσπαθεί να τη θηλάσει. Ξεσπάσαμε σε κλάματα» είπε ο 27χρονος αυτόπτης μάρτυρας Monu Balmiki.

«Το μωρό έκλαιγε ζητώντας τη μητέρα του, αλλά μη βρίσκοντας ανταπόκριση από αυτή την κράτησε και άρχισε να τη θηλάζει. Σοκαριστήκαμε, ήταν ένα πολύ λυπηρό γεγονός. Η γυναίκα κείτονταν νεκρή ενώ το παιδί της καθόταν δίπλα της. Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί. Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή για όλους» είπε ο επικεφαλής της Αστυνομίας Σιδηροδρόμων Nand Ram.

Η νεκροψία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της γυναίκας, η οποία αιμορραγούσε από τη μύτη και τα αυτιά, ενώ αναζητείται η οικογένειά της.

Το μόλις 17 μηνών μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για έναν γενικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τίποτα σοβαρό, παρά μόνο ένα κρύωμα. Το παιδί θα πάει σε ορφανοτροφείο μέχρι να εντοπιστούν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Πηγή : newsbeast.gr