Η ώρα της αλήθειας! Ποιον και πότε θα παντρευτείς ανάλογα με το ζώδιο σου!

Η ώρα της αλήθειας! Ποιον και πότε θα παντρευτείς ανάλογα με το ζώδιο σου!

Ποια ζώδια δεν αντιστέκονται στα δεσμά του γάμου και ποιοι κάνουν τους δύσκολους; Ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους αστρολογικά ώστε να φτιάξουν μια επιτυχημένη οικογένεια;

Θέλετε να μάθετε αν το ταίρι σας θα σας ταλαιπωρήσει μέχρι να πει «Ναι»; Τότε διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου!

Ο γάμος και τα ζώδια των «άκρων»

Τα ζώδια που δεν παντρεύονται εύκολα γιατί ενδιαφέρονται περισσότερο απ’ όσο πρέπει για τον εαυτό τους και δεν δεσμεύονται, είναι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

Τα ζώδια που κάνουν πάνω από ένα γάμο ειδικά αν μικροπαντρευτούν, είναι οι Ιχθύες, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Δίδυμοι.

Τα ζώδια που παντρεύονται εύκολα

Τα ζώδια που ενδιαφέρονται πρωτίστως για τον γάμο και την συντροφικότητα είναι οι Κριοί κι οι Ζυγοί οι οποίοι παντρεύονται σε πολύ μικρή ηλικία με αποτέλεσμα να μετανιώνουν γρήγορα για τις επιλογές τους όταν φτάσουν στο σημείο να καταλάβουν πως το ταίρι τους δεν ήταν τελικά αυτό που έψαχναν.

Από την άλλη οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες είναι από τα ζώδια που δεν ενδιαφέρονται τόσο για τον γάμο, όμως όλα τα ενδιαφέρονται για συντροφικότητα.

Τα ζώδια που θα δυσκολευτούν να αποφασίσουν να παντρευτούν

Τα ζώδια που παντρεύονται μετά από πολύ σκέψη και θα το έχουν φιλοσοφήσει αρκετά το θέμα “γάμος” είναι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί,, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, τα οποία δεν θα φτάσουν εύκολα σε χωρισμό με το ταίρι τους. Τα ζώδια που παραμένουν στον γάμο ακόμα κι όταν υπάρχουν προβλήματα όπως έλλειψη κατανόηση είναι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, γιατί πιστεύουν απόλυτα στην παράδοση και δεν θέλουν να τους πιάσει ο κόσμος στο στόμα τους. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δεν χωρίζουν γιατί είναι από τα σταθερά ζώδια και θέλουν το ταίρι τους μόνο δικό τους.

Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Κριός:

Αν και βγάζετε προς τα έξω την εικόνα του τολμηρού ζωδίου στην πραγματικότητα είστε από τους πολύ ρομαντικούς ανθρώπους και ψάχνετε να βρείτε το ιδανικό για εσάς. Θέλετε να είστε οι μοναδικοί για το ταίρι σας και να μπορείτε να επηρεάζετε τη σκέψη και τη συμπεριφορά του ανθρώπου που θα σας συντροφεύει. Σας αρέσει η συντροφικότητα και απεχθάνεστε την μοναξιά γιατί η ανάγκη σας για ηρεμία και αρμονία είναι μεγάλη.

Πρέπει να μάθετε τι σημαίνει ευελιξία στο γάμο και να ακολουθήστε αυτή τη ρότα για να πετύχετε. Όσο βρίσκεστε σε μικρή ηλικία οι απόψεις σας περί του θέματος «Συντροφικότητα και Γάμος» βρίσκονται στο επίπεδο “όσα πάνε κι όσα ‘ρθουνε”. Μεγαλώνοντας όμως η σκέψη και το συναίσθημα ωριμάζει και επιδιώκετε την επιλογή του συντρόφου σας με σκοπό ένα επιτυχημένο γάμο. Επειδή είστε ανεξάρτητα ζώδια πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε πράματα και στιγμές με το ταίρι σας.

Το μέλλον στον γάμο σας όμως φαίνεται καθαρό γιατί είστε από τα ζώδια που προσελκύουν συντρόφους με ευελιξία και ξέρουν να χειριστούν τις καταστάσεις.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Τοξότες , Λέοντες, Ζυγούς Ιχθείς και Ταύρους.

Ταύρος:

Είστε από τα ρομαντικά ζώδια που πιστεύουν στον οικογενειακό θεσμό και επιδιώκετε σταθερές σχέσεις. Θέλετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μόνο δικό σας επειδή είστε αρκετά κτητικό ζώδιο και το ζηλεύετε παράφορα. Είστε σπιτόγατοι και από τα ζώδια που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και την ρουτίνα που φέρνει ένας γάμος.

Το σπιτικό σας το ονειρεύεστε περιποιημένο και καθαρό και δίνεται πολύ στοργή και αγάπη στα άτομα της οικογένειάς σας. Μπαίνετε συχνά στην κουζίνα του σπιτιού σας για να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας και να εξιτάρετε τον σύντροφο σας.

Αναζητάτε να δεθείτε με ζώδια που έχουν ισχυρή προσωπικότητα και απεχθάνεστε τους βολεμένους και τους καλοπερασάκηδες.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Με Αιγόκερους, Παρθένους , Καρκίνους, Ιχθύες, Κριούς και Ταύρους.

Δίδυμος:

Είστε από τα ζώδια που αργούν να το πάρουν απόφαση αλλά ακόμα κι όταν το αποφασίσετε αργείτε να το υλοποιήσετε. Είστε στοργικά ζώδια και δείχνετε μεγάλη τρυφερότητα στους ανθρώπους σας αλλά συγχρόνως αν βρείτε.. πάτημα, μπορείτε με την ίδια ευκολία να απατήσετε ή να αποξενωθείτε από τον σύντροφό σας.

Επειδή συνήθως η απόφαση ενός γάμου πηγάζει από την ανάγκη σας να νιώσετε ασφάλεια, και να κάνετε παιδιά καλά θα πρέπει να το σκεφτείτε διπλά πριν το αποφασίσετε, γιατί είστε από τα ζώδια που θέλουν να διατηρήσουν το κομμάτι της ελευθερίας τους ανεπηρέαστο και μέσα στον γάμο. Συνήθως βρίσκετε ζώδια αρκετά ελεύθερα επίσης με ανοιχτό μυαλό που δεν σας στερούν τίποτα. Στον γάμο θα παραμείνετε μόνο αν είστε ευχαριστημένοι και δεν θα κάνετε συμβιβασμούς ούτε θα μπορούσατε να παραμείνετε σε έναν συμβατικό γάμο.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Με Κριούς, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και ίσως με κάποιους Τοξότες.

Καρκίνος:

Είστε από τα ζώδια που θέλετε να συνυπάρχετε μαζί με κάποιον, να τον φροντίζετε και να σας φροντίζει. Είναι χαρακτηριστικό το «δέσιμο» που αποκτάτε με το σύντροφό σας και όταν πηγαίνουν όλα όπως τα έχετε υπολογίσει, δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένο ζώδιο από εσάς στο γάμο.

Παρόλα αυτά, διατηρείτε αρκετές επιφυλάξεις μέχρι να φτάσετε στο σημείο να αποφασίσετε να παντρευτείτε, νιώθοντας ότι κατά κάποιον τρόπο ο γάμος θα σας φορτώσει ευθύνες. Από την άλλη, λόγω της υπερβολικής κτητικότητας σας, θέλετε να περιορίσετε το σύντροφό σας και βλέπετε τον γάμο σαν μια καλή λύση «περιορισμού».

Αυτό που συμβαίνει με εσάς τους Καρκίνους είναι ότι μπορείτε να παντρευτείτε νωρίς αλλά την αληθινή αγάπη ίσως την βρείτε σε μεγάλη ηλικία. Αν ωστόσο είστε ήδη παντρεμένοι όταν γνωρίσετε τη μεγάλη σας αγάπη, οι ανασφάλειες σας δεν θα σας επιτρέψουν εύκολα να προχωρήσει σε ένα διαζύγιο προκειμένου να ζήσετε τον έρωτα σας. Η οικογένεια για εσάς τους Καρκίνους είναι πραγματικά το κάστρο σας το οποίο προστατεύετε με κάθε τρόπο.
Είστε καταπληκτικοί μάγειρες και καλοί οικοδεσπότες.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Με Ιχθείς, Σκορπιούς, Παρθένους και Ταύρους και σπάνια με Αιγόκερους.

Λέων:

Είστε πολύ ανεξάρτητα ζώδια γι αυτό και όταν έρχεται η δέσμευση δεν ξέρετε από που να φύγετε. Βλέπετε τις διαφορές ανάμεσα στην ελεύθερη σχέση και τον γάμο και πανικοβάλλεστε. Αν βρείτε ταίρι που αντέχει τον τρόπο ζωής που έχετε μάθει να ζείτε τότε η επιτυχία είναι μπροστά σας. Επειδή είναι δύσκολο να βρεθεί τέτοιος άνθρωπος όμως, καλό θα ήταν να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας και να μάθετε πως σ’ ένα γάμο υπάρχει αλληλοσεβασμός, κατανόηση και ίσες υποχωρήσεις αν θέλετε να πετύχετε ουσιαστικά.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Με Τοξότες, Κριούς, Ζυγούς και Δίδυμους και ίσως με Υδροχόους.

Παρθένος:

Είστε από τα πολύ συναισθηματικά ζώδια αλλά ποτέ δεν θα δείξετε την αγάπη και τον έρωτά σας στον σύντροφό σε δημόσιους χώρους. Προτιμάτε να το κάνετε όταν είστε οι δυο σας αλλά και πάλι δεν είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί..

Προσέξτε λίγο την κτητικότητα που σας καταλαμβάνει γιατί είναι δύσκολο να το δεχτούν όλοι. Θυσιάζεστε για το έτερον ήμισυ και προσφέρετε στη σχέση σας τα πάντα παραμερίζοντας τα δικά σας θέλω. Δεν θα το κάνετε αν ο σύντροφός σας είναι αδιάφορος. Συμβιβάζεστε σε μια σχέση αν δεν υπάρχουν τρόποι διαφυγής για κάποιους λόγους αλλά αυτό σας κάνει ιδιαίτερα δυστυχείς σε σημείο που χάνετε τον εαυτό σας και γίνεστε άλλοι άνθρωποι. Χρειάζεστε ένα άνθρωπο δίπλα σας που θα σας προσελκύσει εγκεφαλικά και θα σας κάνει να τον θαυμάσετε με την ευφυΐα του και τις ιδέες του.

Είστε απαιτητικό ζώδιο με την καθαριότητα αλλά αν βρείτε κάποιο άλλο ζώδιο εκτός του Παρθένου δεν θα συμμερίζεστε την δική σας τρέλα για τάξη θα προκύπτουν καυγάδες. Οι Παρθένοι θέλουν τον γάμο και είναι ιδιαίτερα πιστά ζώδια αν είναι ευτυχισμένα με τον σύντροφο τους.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Με Αιγόκερους, Ταύρους, Σκορπιούς και Καρκίνους και πολύ σπάνια με Ιχθείς.\

Ζυγός:

Χρειάζεστε δίπλα σας για σύντροφο έναν άνθρωπο που θα μπορεί να σας διεκδικήσει και να παίξει το ρόλο του κυνηγού. Είστε από τα ζώδια που δεν είστε δύσκολοι σαν άνθρωποι αλλά ένας γάμος έχει και την πλευρά της μονοτονίας, της ρουτίνας, που εσείς δεν είστε σε θέση να μπείτε και να βιώσετε απόλυτα. Πρέπει το ταίρι που θα επιλέξετε να έχει δυναμικό χαρακτήρα μιας κι εσείς είστε πιο χαμηλών τόνων. Απογοητεύεστε εύκολα και θέλετε δίπλα σας κάποιο στήριγμα. Η ιδέα του γάμου όχι απλά σας ελκύει αλλά και την επιδιώκετε χωρίς όμως να έχετε σκεφτεί όλες τις παραμέτρους προηγουμένως.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Με Υδροχόους , Διδύμους, Τοξότες και Λέοντες και πολύ σπάνια με Κριούς.

Σκορπιός:

Για να δεχτείτε ή να κάνετε πρόταση θα το κάνετε μόνο μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Διακρίνεστε από μεγάλη γοητεία και δεν θα μπορούν να σας αντισταθούν. Είτε είστε σε δεσμό ή σε γάμο ενεργείτε το ίδιο και μοιράζετε απλόχερα την αγάπη που αισθάνεστε. Δεν ξεκολλάτε εύκολα από τον σύντροφο που θα επιλέξετε αφού σας διακρίνει κτητικότητα και ζήλια. Είστε ζώδιο που έχετε μεγάλη ξεροκεφαλιά και δεν δέχεστε εύκολα αντιρρήσεις. Γνωρίζετε εκ των προτέρων τις επιθυμίες του άλλου και φροντίζετε να τις ικανοποιείται αμέσως.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Με Καρκίνους, Ιχθείς, Παρθένους, Αιγόκερους και σπάνια με Ταύρους.

Τοξότης:

Είστε από τα ζώδια που σας αρέσει να μοιράζεστε. Ότι κι αν κάνετε όπου κι αν πάτε δεν μπορείτε χωρίς το άλλο σας μισό. Δεν θέλετε δίπλα σας ανθρώπους που δεν θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα γι αυτό και αν δεσμευτείτε με τέτοιο άτομο η αποτυχία είναι δεδομένη.

Δεν δεσμεύεστε εύκολα γιατί σας αρέσουν οι περιπετειώδεις σχέσεις και οι συχνές αλλαγές σε συντρόφους. Όταν όμως αγαπήσετε πραγματικά και ουσιαστικά δείχνετε με μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη για το ταίρι σας. Ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας πρέπει να έχει την στοιχειώδη τουλάχιστον πνευματικότητα για να επικοινωνήσετε μαζί του.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Με Λέοντες, Κριούς, Ζυγούς ,Υδροχόους και ίσως με Δίδυμους.

Αιγόκερως:

Θα πρέπει μετά από πολύ ώριμη σκέψη να κατασταλάξετε στην εύρεση του κατάλληλου συντρόφου για να επιτύχετε τον σωστό και μακροχρόνιο γάμο. Αγαπάτε την… αγάπη σαν ιδέα και αυτό σας βοηθάει να εκμυστηρευτείτε συχνά στο ταίρι σας τα συναισθήματά σας. Είστε σπιτόγατος σαν ζώδιο και δεν φεύγετε εύκολα από την οικογενειακή εστία. Ο θεσμός της οικογένειας παίζει για εσάς πρωταρχικό ρόλο στο να αποφασίσετε να κάνετε ένα γάμο. Είστε πιστοί σαν σύζυγοι και αφοσιώνεστε στα παιδιά σας ουσιαστικά.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Με Παρθένους, Ταύρους, Ιχθύες και Σκορπιούς. Δύσκολα με Καρκίνους.

Υδροχόος:

Για να παντρευτείτε πρέπει να βρείτε έναν δυναμικό σύντροφο που θα σας καλμάρει και θα παίρνει αποφάσεις στα σημαντικά θέματα κάτι που εσείς δεν το πολυσκέφτεστε. Θα πρέπει να σας αφήνει πολύ ελεύθερο χώρο και να μην σας καταπιέζει γι αυτό δύσκολα φτάνετε σε μια απόφαση. Είστε ανεξάρτητα ζώδια και δεν αφήνετε τους άλλους να εισβάλλουν με το έτσι θέλω στον προσωπικό σας χώρο. Αγαπάτε τα παιδιά και ο άνθρωπος που θα επιλέξετε για να κάνετε παιδιά μαζί του θα πρέπει να συμμερίζεται τις απόψεις σας περί ελευθερίας και σεβασμού στη προσωπικότητα του παιδιού.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Με Δίδυμους, Ζυγούς, Τοξότες και Κριούς αλλά και Σκορπιούς. Σπανία με Λέοντες.

Ιχθύς:

Ρομαντικά ψαράκια αγαπάτε να σας αγαπούν αλλά και να προσφέρετε παντού απλόχερα αγάπη. Θέλετε μια σχέση που να βασίζεται πάνω σε παραμυθένιες βάσεις και αυτό αναζητάτε και από τον σύντροφό σας. Δεν θα μπορέσετε εύκολα να ταιριάξετε με κάποιον που δεν θα συμμερίζεται την ρομαντική σας διάθεση. Βαριέστε εύκολα ειδικά όταν έχετε επιτύχει τον στόχο σας και προχωράτε στην αναζήτηση του επόμενου συντρόφου. Για να παραμείνει κάποιος μαζί σας θα πρέπει να είναι εφευρετικός και να έχει πολλές ιδέες για να αλλάζετε συνεχώς παραστάσεις.

Είστε κυκλοθυμικό άτομο και ίσως αυτό γίνει η αιτία να υπάρχουν αρκετές διαφωνίες και καυγάδες αφού συνήθως δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένοι. Θέλετε να έχετε τον πρώτο λόγο στις οικογενειακές υποθέσεις.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε: Με Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους , Ταύρους και ίσως με Παρθένους.