Όλος ο κόσμος μιλάει γι’ αυτή τη νύφη -Έγινε viral με την εμφάνισή της

Όλος ο κόσμος μιλάει γι’ αυτή τη νύφη -Έγινε viral με την εμφάνισή της
Το Instagram είναι ένα μέσο από το οποίο αντλούμε καθημερινά έμπνευση.

Για την τεχνική μας στην φωτογραφία, την διακόσμηση του σπιτιού, το στιλ μας, το επόμενο ταξιδιωτικό μας προορισμό και αμέτρητα άλλα πράγματα.

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερες νύφες κάνουν την ανατροπή και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. To νυφικό, ο στολισμός, η τοποθεσία είναι μόνο μερικά από αυτά που διεκδικούν την προσοχή μας και μας δίνουν ιδέες.

Φυσικά οι φωτογραφίες από την στιγμή που θα «ανέβουν» στο Instagram, χρειάζονται ελάχιστο χρόνο για να γίνουν viral, ειδικά όταν η εμφάνιση της νύφης, είναι τόσο ξεχωριστή και πραγματικά ανατρεπτική.Αυτή την εβδομάδα, η Blanca Munoz, μια αρχιτέκτονας και διοργανώτρια γάμων από την Iσπανία, κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο πρωτότυπης και cool νύφης.

Όλος ο κόσμος μιλάει γι' αυτή τη νύφη -Έγινε viral με την εμφάνισή της

Το νυφικό της σε σχέδιο του Roberto Diz, απαρτιζόταν από φούστα και μπλούζα, εξ ολοκλήρου από δαντέλα, με κοντό μανίκι και ελαφρώς ασύμμετρο τελείωμα. Το τοπ είχε λεπτομέρειες από διαφάνεια και βολάν.

Τα αξεσουάρ που επέλεξε ήταν εκείνα που τράβηξαν όλα τα βλέμματα. Η νύφη είχε στη μέση της δεμένη μία δερμάτινη ζώνη, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα με ένα μεταξωτό μαντήλι με κλασικό print Hermès, που έπεφτε χαλαρά στους ώμους.

Από πάνω φορούσε λευκό καπέλο σε στιλ fedora και το πρόσωπό της πλαισίωναν ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια σε χρυσούς τόνους.Τέλος, στον κολλαριστό γιακά του νυφικού της δέσποζε μια σειρά από εντυπωσιακές vintage καρφίτσες. Δεν ξέρουμε αν η νύφη φορούσε καουμπόικες μπότες με σπιρούνια, η συνολική εικόνα, πάντως, είχε κάτι από Άγρια Δύση .

Η νύφη χαμογελά με ασυγκράτητο ενθουσιασμό στον φακό στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Την λατρέψαμε!

Πηγή: bovary.gr