Της ζήτησαν να σκεπαστεί για να θηλάσει δημόσια και αυτό έκανε, αλλά τελείως διαφορετικά -Η viral εικόνα

Της ζήτησαν να σκεπαστεί για να θηλάσει δημόσια και αυτό έκανε, αλλά τελείως διαφορετικά -Η viral εικόνα
Η 34χρονη Melanie Dudley βρισκόταν σε ένα εστιατόριο -κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών- όταν αποφάσισε να θηλάσει το τεσσάρων μηνών μωρό της.

Η αναπάντεχη αντίδραση ενός θαμώνα του μαγαζιού μπροστά στη θέα του θηλασμού, πήρε μια απάντηση που αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία. Οπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral.

Πολλές φορές κάτι που αξιολογείται ως εντελώς φυσικό και δεδομένο από κάποιους, κρίνεται ως προσβλητικό από κάποιους άλλους.

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που μια γυναίκα που θηλάζει σε δημόσιο χώρο δέχεται την έντονη αντίδραση των γύρω της.

Τι συνέβη ακριβώς: η Μelanie θέλησε να θηλάσει το μωρό καθώς βρισκόταν σε ένα εστιατόριο με την οικογένειά της, όταν ένας από τους πελάτες πήρε προσωπικά αυτό που έκανε.

Της ζήτησε να κουκουλωθεί κι εκείνη το έκανε: με τον πιο καυστικό τρόπο.Κάλυψε το κεφάλι και το λαιμό της με μια παιδική κουβέρτα αφήνοντας ακάλυπτο το στήθος της την ώρα που θήλαζε. Kάποιος την φωτογράφισε, μοίρασε την φωτογραφία στο Facebook και δεν άργησε να γίνει viral.

Ναι, η Melanie ουσιαστικά σκεπάστηκε για να θηλάσει. Μόνο που το έκανε με τον τρόπο που η ίδια ήθελε περνώντας το μήνυμά της. Περισσότεροι από 14.000 άνθρωποι σχολίασαν στο ποστ και τα υποστηριστικά σχόλια για εκείνη -που τόνιζαν το δικαίωμά της να θηλάζει όποτε και όπου επιθυμεί- ήταν εξίσου χιλιάδες.

Πηγή: bovary.gr