Συγκλονιστικό: Αστυνομικός θηλάζει “υποσιτισμένο και βρώμικο” μωρό σε νοσοκομείο

Συγκλονιστικό: Αστυνομικός θηλάζει “υποσιτισμένο και βρώμικο” μωρό σε νοσοκομείο

Το μωρό σπάραζε στο κλάμα όταν έφτασε στο νοσοκομείο και βλέποντας η αστυνομικός το προσωπικό να μην ασχολείται μαζί του, ζήτησε να το πάρει αγκαλιά και να το ταΐσει.

Χαμό έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η φωτογραφία μιας αστυνομικού, η οποία θηλάζει ένα “υποσιτισμένο και βρώμικο” μωρό, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της.Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες σε νοσοκομείο παίδων στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, στον τομέα της ασφάλειας του οποίου εργάζεται η αστυνομικός Σελέστε Αγιάλα. Το μωρό όταν έφτασε εκεί έκλαιγε γοερά. Η αξιωματικός ζήτησε από τους γιατρούς να το πάρει στην αγκαλιά της και να το ταΐσει, καθώς φαινόταν ότι ήταν πεινασμένο και το προσωπικό του νοσοκομείου είχε πολύ δουλειά για να ασχοληθεί μαζί του.

Η άδεια δόθηκε και η Αγιάλα άρχισε να το θηλάζει. “Έγινα μητέρα πρόσφατα και κατάλαβα ότι ήταν πεινασμένο, γιατί έβαζε το χέρι του στο στόμα του. Γι’ αυτό ζήτησα να το πάρω στην αγκαλιά μου και να το θηλάσω. Ήταν μια θλιβερή στιγμή, ράγιζε η καρδιά μου να το βλέπω έτσι. Η κοινωνία πρέπει να είναι ευαίσθητη για ζητήματα που αφορούν παιδιά, δεν μπορεί να αφήνει να συμβαίνουν” δήλωσε η αστυνομικός σε τοπικά ΜΜΕ.

Το σχετικό στιγμιότυπο ανέβηκε στα social media από φίλο της Αγιάλα και αμέσως έκανε τον γύρο του διαδικτύου. “Θέλω να δημοσιοποιήσω αυτή τη μεγάλη κίνηση αγάπης που έκανες σήμερα γι’ αυτό το μικρό μωρό που δεν γνωρίζεις αλλά για το οποίο δεν δίστασες να ενεργήσεις σαν μητέρα. Δεν σε ένοιαξε αν ήταν βρώμικο, όπως έλεγε το προσωπικό του νοσοκομείου. Καλή δουλειά συνάδελφε”, έγραψε στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το μωρό είναι το μικρότερο από τα έξι παιδιά μιας μητέρα, που είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Η κηδεμονία του αφαιρέθηκε από την μητέρα με δικαστική απόφαση.

Η πυροσβεστική αστυνομία, στην οποία η Αγιάλα εργάζεται εθελοντικά τον ελεύθερο χρόνο της, προέβαλε την εικόνα στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, αναφέροντας: “Θέλουμε να συγχαρούμε την εθελόντρια πυροσβέστη Σελέστε Αγιάλα, η οποία στη δουλειά της ως αστυνομικός και ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία στο νοσοκομείο, θήλασε ένα μικρό παιδί που έκλαιγε όταν έφτασε. Ενέργειες όπως αυτές μας γεμίζουν υπερηφάνεια και μας υποχρεώνουν να διπλασιάσουμε την προσπάθεια, το έργο και την αλληλεγγύη προς την κοινότητά μας”.

Πηγή: news247.gr