Το viral της χρονιάς: Παίκτρια του My Style Rocks δεν ξέρει από πού κατάγεται και ρίχνει… μαργαριτάρι! (vid)

Το viral της χρονιάς: Παίκτρια του My Style Rocks δεν ξέρει από πού κατάγεται και ρίχνει… μαργαριτάρι! (vid)
Τι το ήθελε να πάει η κουβέντα σε θέματα γεωγραφίας; Δε άφηναν τα πράγματα στα της μόδας;

Έναν συγκλονιστικό διάλογο άκουσαν τα αυτιά του κοινού και στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» ανάμεσα στην παρουσιάστρια της εκπομπής και μίας εκ των παικτριών, την Τάνια, όταν αυτή ξεκίνησε να λέει την ιστορία με την οποία επέλεξε να συνοδέψει το στυλ ντυσίματός της.

Η Τάνια ξεκίνησε να εξιστορεί αναφερόμενη στην καταγωγή της που είναι μισή από την Κρήτη και μισή από την Πελοπόννησο, το Λουτράκι. Η παρουσιάστρια τότε του παιχνιδιού ρώτησε την παίκτρια από πότε το Λουτράκι ανήκει στην Πελοπόννησο λαμβάνοντας την επική απάντηση της Τάνιας.

«Το Λουτράκι είναι στην Πελοπόννησο, στον νομό Πελοποννήσου. Ονομάζεται Κόρινθος αλλά ανήκει στον νομό Πελοποννήσου», ήταν τα πρώτα λόγια – μαχαιριές στη γεωγραφία του δημοτικού, ενώ μάταια η συμπαίκτριά της Έφη φώναζε από τη θέση της «Νομός Κορινθίας».

Η Τάνια επέμενε: «Πελοποννήσου. Αντικειμενικά ναι, Κορινθίας αλλά είναι στο νομο Πελοποννήσου. Τουλάχιστον έτσι ήτανε μέχρι που το ξέρω».

«Εγώ έχω πάει σε όλα αυτά τα μέρη, πολύ ωραία», ήταν τα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προσπαθώντας να σώσει οτιδήποτε μπορούσε να σώσει, αλλά ήταν πλέον αργά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο- έπος και θα καταλάβετε…

Πηγή:instanews.gr