Υποκλίθηκε όλο το διαδίκτυο: Η ανάρτηση για το «Power of Love» και την παιδική λευχαιμία που έγινε viral (Pic)

Υποκλίθηκε όλο το διαδίκτυο: Η ανάρτηση για το «Power of Love» και την παιδική λευχαιμία που έγινε viral (Pic)

Μία ανάρτηση στα social media κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες και αναφέρεται στην πραγματική γυναικεία ομορφιά μέσα από τη σύγκριση δύο διαφορετικών περιπτώσεων γυναικών.

Η ανάρτηση έγινε από τον κοινωνιολόγο και πρώην συνεργάτης της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, Αλέξανδρο Μωρέλλα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Οι παίκτριες του ριάλιτι σόου Power of Love συγκρίνονται από τον κοινωνιολόγο με την Έλλη Παπαεμμανουήλ, την Ελληνίδα επιστήμονα που ανακάλυψε το γονίδιο της παιδικής λευχαιμίας. Η σύγκριση δυστυχώς δείχνει τα συμπτώματα της πνευματικής ένδειας της κοινωνίας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Αλέξανδρου Μωρέλλα.

«Από τη μία έχεις την Ελλη Παπαεμμανουήλ, γενετίστρια – βιολόγο, επίκουρη καθηγήτρια στο κέντρο καρκίνου στο Memorial Sloan Kettering, η οποία, όπως γράφτηκε, μετά από έρευνα ανακάλυψε το γονίδιο που προκαλεί την παιδική λευχαιμία.

Από την άλλη, κάτω, έχουμε ένα τσούρμο ανύπαρκτων υπάρξεων που περιπλανιούνται ασκόπως στο reality Power of love με σκοπό τη σκοποβολή του ιδανικού εραστή. Η πρώτη είδηση απασχόλησε κάποια ελάχιστα sites, τα καμώματα του τσούρμου καλύπτονται επί 24ώρου βάσεως από κανάλια, περιοδικά και sites. Από τη μία παράγεται έρευνα για τη θεραπεία του ανθρώπου, από την άλλη σκουπίδια για την αποχαύνωση του.

Αλλά η κοινωνία επιλέγει το δεύτερο. Δεν θέλει να θεραπευτεί. Το να αποχαυνωθεί είναι πιο ανακουφιστικό. Δεν είναι αμελητέο, δεν είναι επουσιώδες, δεν είναι ακίνδυνο. Είναι σύμπτωμα βαρύτατης πνευματικής ένδειας.

»Υ.Γ. τώρα ποια από τις δύο περιπτώσεις εκπροσωπεί την πραγματική γυναικεία ομορφιά, δεν χρειάζεται να πω…».