9χρονος-θύμα «bullying» που πάσχει από νανισμό: «Δώσε μου ένα μαχαίρι να πεθάνω» (vid)

9χρονος-θύμα «bullying» που πάσχει από νανισμό: «Δώσε μου ένα μαχαίρι να πεθάνω» (vid)

1Ο σχολικός εκφοβισμός έχει πάρει πολύ άγριες διαστάσεις.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που παρουσιάζει την τραγική διάσταση του «bullying», με μια απεγνωσμένη μητέρα που εξηγεί πως τον βιώνει καθημερινά ο γιος της.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο Κουάντεν, που  γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό, να κλαίει σπαρακτικά λόγω του καθημερινού bullying που δέχεται για το ύψος του στο σχολείο σε σημείο που ζητά μαχαίρι να πεθάνει.

«Μόλις πήρα τον γιο μου από το σχολείο και είδα με τα μάτια μου το bullying που δέχεται. Θέλω όλοι να ξέρουν, γονείς, εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι ποιο είναι το αποτέλεσμα του εκφοβισμού. Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό είναι άλλη μια φορά. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν», σχολιάζει η Γιαράκα Μπέιλς στο βίντεο που ανάρτησε στο facebook με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους γονείς.

«Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω» ακούγεται να λέει με δάκρυα στα μάτια ο 9χρονος στο βίντεο, το οποίο έφτασε τις εννέα εκατομμύρια προβολές μέχρι την Πέμπτη. Αρκετά μέλη της κοινότητας, όπως αστέρες του ποδοσφαίρου, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην Μπέιλς και τον Κουάντεν.