«Αντίο μαμά»: Η συγκλονιστική ιστορία νεαρού που σκαρφάλωσε στο παράθυρο νοσοκομείου για να αποχαιρετήσει τη μητέρα του

«Αντίο μαμά»: Η συγκλονιστική ιστορία νεαρού που σκαρφάλωσε στο παράθυρο νοσοκομείου για να αποχαιρετήσει τη μητέρα του

Μία φωτογραφία της που η ιστορίας της έχει συγκινήσει ολόκληρο τον διαδικτυακό κόσμο.

Η Ρασμί Σουαΐτι νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο της Χεβρώνας με κορωνοϊό, ενώ έπασχε και από λευχαιμία με την κατάστασή της να επιδεινώνεται. Ο μικρότερος γιος της, Τζιχάντ Αλ Σουαΐτι, προσπάθησε να δει την  μητέρα του όταν έμαθε ότι η κατάστασή της χειροτέρευε, αλλά δεν κατέστη δυνατό αφού απαγορευόταν η είσοδος.

Έτσι, σκαρφάλωσε στο περβάζι έξω από το παράθυρο της εντατικής δημοσίευσε για να την δει και να την αποχαιρετήσει. «Έκατσα αβοήθητος έξω από το παράθυρο της ΜΕΘ, παρακολουθώντας τις τελευταίες της στιγμές», σχολίασε ο νεαρός όταν άρχισε να αναπαράγεται από τα social media φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε από τον ακτιβιστή, Μοχάμεντ Σάφα, εκπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών.

«Ο Τζιχάντ είναι το μικρότερο παιδί και το πιο κοντινό στη μητέρα μας, ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα μας πριν 15 χρόνια. Η μάνα μας είχε λευχαιμία και διαγνώστηκε με κορωνοϊό λίγες βδομάδες πριν. Όταν έμαθε το θάνατο της μητέρας μας, ο Τζιχάντ ήταν θυμωμένος και σε άρνηση» ανέφερε ο μεγαλύτερος γιος του 30χρονου άντρα.